• Incurcatura la nivel inalt in statiunea Jupiter

  Theatre
 • 13 Iulie 20:30 - 23:30
  Organizat de:
 • Divertismentul de calitate se muta pe litoral: completeaza-ti vacanta cu umor inteligent si comedii geniale!

  Un amestec delicios de comic de intrigi politice si amoroase!

  Autor: Ray Cooney
  Regie: Serban Puiu
  Traducerea si adaptarea: Irina Margareta Nistor
  Scenograf: Iuliana Gherghescu

  Distributie:

  Ministrul Richard Willey – Aurelian Temisan
  Directoarea hotelului – Monica Davidescu
  Sotia ministrului – Monica Davidescu
  Jane Worthington, amanta ministrului – Alexandra Velniciuc
  Cadavrul/detectivul – Vasile Calofir
  Secretarul personal al ministrului – Gabi Costin
  Chelnerul – Adi Gheo
  Soţul amantei – Daniel Nuta
  Asistenta medicala – Teodora Daiana Pacurar/Oana Dragne
  Camerista – Valeria Stoian

  Teatrul Elisabeta este sursa ta de divertisment de calitate! Nu este vanitate, nu este un cliseu. Cei 4 ani de existenta, cele 9 productii fenomen, cei 150.000 de spectatori, recordul national pentru cel mai mare spectacol de teatru din aer liber o confirma.

  Si nu ne oprim aici: anul acesta, Teatrul Elisabeta cucereste litoralul! Pentru prima data, Teatrul Elisabeta aduce divertismentul de calitate pe litoral: comediile geniale ce au facut inconjurul lumii, intalnirile memorabile cu cei mai indragiti actori ai momentului, surprizele de proportii vor fi, vara aceasta, si in vacanta ta. Da, Jupiter devine locul unde rasetele cu lacrimi reusesc sa acopere ropotele de aplauze!

  Completeaza-ti vacanta cu divertismentul de calitate marca Teatrul Elisabeta!

  Incurcatura la nivel inalt este o comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si hilar cu cele amoroase si dau nastere unor situatii comice irezistibile. Inca de la inceput, spectatorii sunt introdusi in intimitatea unei camera de hotel in care tanarul ministru conservator Richard Willey si-a dat intalnire cu focoasa secretara a opozitiei, Jane Worthington.

  Atmosfera romantica se disipeaza insa rapid, odata cu aparitia unui cadavru care atarna la fereastra. Willey incepe sa improvizeze o retea din ce in ce mai incalcita de minciuni hilare cu scopul de a-si proteja reputatia polititca si secretul adulterului. Iar cand in hatisul de intrigi si minciuni il amesteca si pe stangaciul sau secretar personal, lucrurile incep sa scape din ce in ce mai mult de sub control.

  Actiunea piesei continua intr-un crescendo de situatii comice odata cu intrarea in scena a sotului gelos si posesiv al secretarei, a unui chelner lipsit de scrupule, a bagacioasei directoare de hotel, a asistentei Gladys si intr-un moment de maxima tensiune chiar a sotiei lui Wiley. Finalul este unul exploziv in care ropotele de aplauze ale spectatorilor sunt acoperite doar de hohotele lor puternice de ras.

  Textul piesei ii apartine lui Ray Cooney, care este considerat unul dintre cei mai importanti autori britanici de comedie, si care in 2005 a fost decorat cu titlul de Ofiter al Ordinului Imperiului Britanic. Traducerea a fost realizata de Irina Margareta Nistor.

  Bilete disponibile la receptia Hotelului Delta din Jupiter (Str. Gala Galaction, nr 11), la casa de bilete a Teatrului de Vara Jupiter si online pe www.TeatrulElisabeta.ro si pe www.Bilet.ro