• Profetul

  Theatre
 • 1 Octombrie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • Profetul, un spectacol-concert în premieră

  Pentru prima dată în lume, cartea celebrului poet, pictor și filosof de origine libaneză
  Kahlil Gibran, ”Profetul”, va fi prezentată sub forma unui emoționant spectacol–concert în orașele București, Timișoara și Cluj în această toamnă. Inițiatoarea proiectului este apreciata interpretă de jazz, Teodora Enache.

  Punerea în scenă a acestui proiect de suflet al Teodorei Enache se bucură de participarea extraordinară a actriței Oana Pellea. Împreună, cele două artiste vor fi manifestările Profetului prin muzică și cuvânt, iar calitatea spectacolului pare a fi deja asigurată de forța interpretativă a celor două artiste. Regia este semnată de Mihai Țărnă, producător și regizor cu o bogată experiență în teatru și film, șef al Catedrei ”Arta Actorului” la Școala Internațională de Film din Paris.

  Alături de cele două artiste, pe scenă se vor afla cunoscuți instrumentiști străini și români.

  În ”Profetul” muzica se susține prin cuvânt și cuvântul prin muzică, iar forța mesajului e amplificată de această fuziune. Un spectacol despre viață și natura umană, de care publicul are nevoie, ”Profetul” oferă o întâlnire emoționantă între artiști și spectatori și bucuria unei călătorii interioare cu adevărat memorabile.