• Nomadic Journey – expoziție F64, semnată de Alev İyibudar

  Workshop
 • 14 Martie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • Miercuri, 14 martie te așteptăm într-o călătorie specială alături de F64 și Alev İyibudar la vernisarea expoziției Nomadic Journey, începând cu ora 19:00 la F64.

  Alev İyibudar te invită la o călătorie cu spirit nomad, în jurul lumii. Abandonează-ți rutina, grijile și responsabilitățile și călătorește alături de fotografă, pentru a-ți redescoperii spiritul și libertatea. Libertatea de a putea vedea întreaga lume, a cunoaște culturile sale diverse și tradițiile sale străvechi, libertatea de a aprecia diferențele dintre oameni, stilurile variate de viață și infinita complexitate a naturii.

  Locurile sunt limitate, așa că înscrie-te aici! http://bit.ly/2D8qkQ9

  Despre Alev

  Este fotograf de peisaj, s-a născut în Turcia. A lucrat de ani de zile ca inginer industrial, având diplomă de master în administrarea afacerilor. Cu toate acestea, a preferat să-și urmeze visul după ce și-a descoperit pasiunea pentru fotografie. Astfel, ea călătorește în toată lumea pentru a surprinde momentele magice. Locuiește în București și vrea să exploreze mai mult din spiritul României cu ajutorul aparatului foto. Cele mai multe dintre fotografiile sale sunt publicate pe contul de Instagram și pe pagina ei 500px.com (Alev İybdr).

  Mai multe detalii despre expoziție ți-am pregătit în articol http://bit.ly/2oTMHEK.

  Nu rata expoziția! Te așteptăm până pe 30 martie