• 355

  Inca nu, dar o sa fie...

  Theatre
 • When
  9 Decembrie 18:00 - 20:00
  Găzduit de:
 • Autor: Ray Cooney & John Chapman
  Regizor: Puiu Serban
  Distributie:
  Gilbert Bodley: Bogdan Stanoevici
  Arnold: Gabi Costin
  Janie McMichael: Alexandra Velniciuc
  Miss. Tipdale: Monica Davidescu / Valeria Stoian
  Harry McMichael: Vasile Calofir
  Mrs. Frencham: Mirela Stoian
  Mr. Frencham: Stefan Velniciuc
  Sue Lawson: Irina Noaptes
  Maude Bodley: Raluca Ghervan
  Mr. Lawson: Daniel Nuta
  Miss. Whittington: Claudia Ene

  Productia Teatrului Elisabeta “Inca nu, dar o sa fie…” este o adaptare dupa piesa “Not now darling” a dramaturgilor britanici Ray Cooney si John Chapman. “Inca nu, dar o sa fie…” ii readuce pe aceeasi scena pe Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Gabi Costin, Cosmin Selesi, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Stefan Velniciuc, Adela Marculescu, Mirela Stoian, Raluca Ghervan, Anca Dinicu, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Mihnea Nicolau, Daniel Nuta.

  “Inca nu, dar o sa fie…” este o comedie de situatie in care intrigile amoroase dau nastere unor situatii comice irezistibile.

  De la bun inceput, spectatorii sunt introdusi in spatiul exclusivist al unui salon de blanuri de lux din Londra. Aici il regasim pe Gilbert, proprietarul salonului si pe partenerul sau de afaceri, Arnold.

  Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amanta, Janie, fara a-i da insa nimic de banuit sotului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzactie buclucasa. La ce mijloace apeleaza amanta pentru a-i manipula pe cei doi barbati? Cum se intensifica actiunea cand sotia lui Gilbert isi face subit aparitia in magazin? Ce se intampla cand in peisaj apare amanta sotului lui Janie? Ce se intampla cand Gilbert arunca totul asupra lui Arnold desi acesta este constant uimit de virajele rapide ale acestui complot?

  Hai sa afli la fata locului care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila si a cui va fi, in cele din urma, blana mult ravnita!

  Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta ( “Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ ca stim noi”, “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, “Vassa Jeleznova”) iar scenografia de Ion Molete.