• ✧Vivien Leigh: Ultima conferință de presă✧

  Theatre
 • 8 Decembrie 20:00 - 22:00
 • Vivien Leigh: Ultima conferință de presă
  de Marcy Lafferty
  Regia: Liana Ceterchi

  ✧ one-woman show ✧
  Cu Lamia Beligan

  Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la moartea lui Vivien Leigh, cea mai mare actriță britanică din toate timpurile. ,,Eu nu sunt o stea de cinema – sunt o actriţă. Să fii un star de cinema reprezintă o viaţă atât de falsă, trăită doar pentru valori false şi pentru publicitate”, declara Vivien Leigh, cea care a marcat scena şi ecranul secolului XX şi care continuă să fascineze şi azi.

  Începând din această stagiune, publicul Naționalului bucureștean o va întâlni pe Vivien Leigh, celebra Scarlet O’Hara din „Pe aripile vântului”, întruchipată de Lamia Beligan, într-un recital excepțional ce se desfăşoară pe scena Sălii Atelier.

  Intitulat Vivien Leigh: Ultima conferință de presă, al autoarei americane Marcy Lafferty și în regia Lianei Ceterchi, spectacolul reprezintă o reconstituire emoționantă a ultimelor zile de viață ale celebrei Vivien Leigh.

  Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior și a fost preluat de Teatrul Național din București în cadrul programului „Uși deschise pentru toți”.

  Cu mare succes la publicul românesc, acest one-woman show a fost elogiat și pe scene importante din Paris și Londra.

  ✧✧✧ Lamia Beligan "Vivien Leigh - ultima conferință de presă" de Marcy Lafferty (vezi aici!) https://www.youtube.com/watch?v=5K6hcrIeFTM

  ➥ Bilete: la Casa de bilete TNB (în foaierul Sălii Mari), precum și online, pe www.mystage.ro

  #tnb, #VivienLeigh, #LamiaBeligan, #VivienLeighlaTNB