• 093

  CASA CU NEBUNI, după G.M Zamfirescu

  Theatre
 • When
  26 Noiembrie 19:00 - 21:00
  Tickets
  Bilete: 17,5 / 20 / 25 / 30 / 35 lei
  Găzduit de:
 • CASA CU NEBUNI, după G.M Zamfirescu

  O singură casă… cincisprezece destine care se întrepătrund într-un joc nebun de v-ați ascunselea cu viața și cu moartea împreună!

  La începutul anilor 1930, centrul Bucureștilor strălucea galant și lumea bună respira aerul curat de la șosea, în promenade lipsite de griji alături de străinii care încă se mai minunau de Micul Paris. Cu cât te apropiai, însă, de margini, de jur împrejur ca unul dintre cercurile lui Dante, un alt oraș începea să iasă la iveală. În contrast cu vitrinelele colorate, balcoanele cu flori și hainele parfumate de la centru, aici intrăm în lumea mahalalei, o lume a zidurilor scorojite și a oamenilor cu sânge fierbinte, iar deasupra tuturor cenușiul adulmecă precum un demon plictisit.

  Aceasta este lumea lor, a celor care se luptă din prima clipă de viață, cu ei înșiși, cu soarta, cu patimile și cu cei din jur. Ei sunt cei care muncesc ziua pentru a se dezlănțui noaptea unii asupra celorlalți, asmuțindu-și ura și iubirea deopotrivă ca niște câini turbați fără de lună… Aceasta e povestea lor, a celor care nu cunosc decât un singur anotimp: al nebuniei!

  Biletele se pot achiziționa ONLINE de pe site-ul nostru -www.masca.ro-

  NERECOMANDAT copiilor sub 16 ani!

 • New-photo-gallery GALERIE FOTO