• 509

  Concert Carla's Dreams la Arenele Romane pe 5 mai 2018

  Spectacol live
 • When
  5 Mai 19:00 - 21:00
  Organizat de:
 • Carla's Dreams revin pentru al treilea an consecutiv sa umple Arenele Romane din Bucuresti pe 5 mai de la ora 19:00 in cadrul unui nou eveniment BestMusic Live Concerts si Global Records!

  Biletele se gasesc online aici: www.iabilet.ro/bilete-concert-carla-s-dreams-la-arenele-romane-32245/?utm_source=fbeventCSD, in Magazinele Flanco si in reteaua www.iabilet.ro/retea

  Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.

  Biletele au următoarele preţuri:

  - earlybird pana pe 15 martie: 180 lei Cat A, 139 lei Cat B, 79 lei cat C
  - presale 1 pana pe 15 aprilie: 209 lei Cat A, 159 lei Cat B, 89 lei cat C
  - presale 2 pana pe 5 mai: 219 lei Cat A, 169 lei Cat B, 99 lei cat C
  - in ziua concertului: 229 lei Cat A, 179 lei cat B, 100 lei cat C

  Harta Locatie: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

  Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena. Biletele cu loc nu au numere alocate, scaunele fiind ocupate in ordinea sosirii. Organizatorii au pus in vanzare cu 10% mai putine locuri decat capacitatea locatiei pentru confort sporit al spectatorilor. Cumparati-va bilete din timp, showurile Carla's Dreams de la Arenele Romane din 2016 si 2017 au fost sold out!

  Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie. Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid. Concertul are loc in aer liber!

  Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

  Un eveniment BestMusic Live Concerts si Global Records