• Somnambulism

  Theatre
 • 31 Martie 19:30 - 21:30
  Găzduit de:
 • Lui Slava îi moare soţia, Renata. După o vreme, el găseşte e-mailurile soţiei sale, din care reiese că ani de-a lungul Renata îl înşelase, paternitatea lui fiind, astfel, anulată. Oricât l-ar durea, el înţelege că nu are niciun drept s-o învinovăţească pe Renata, fiindcă şi el, de vreo patru ani, are o amantă. Tot gândindu-se la natura minciunii, Slava hotărăşte să nu mai mintă, să spună doar adevărul. Iar această hotărâre îi aduce noi suferinţe: el devine caraghios şi incomod pentru restul lumii.

  În data de 23 iunie 2017, spectacolul „Somnambulism" a fost reprezentat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Modern „Kolyada Plays”, desfășurat în orașul Ekaterinburg (Rusia).

  Pentru interpretarea rolului Slava, actorului Ion Grosu i-a fost acordat - ex aequo - Premiul pentru cel mai bun actor, de către juriul Festivalului Internațional de Teatru Oradea (FITO 2017).

  Spectacolului i-a fost decernat Premiul pentru cel mai bun spectacol din secțiunea competitivă „Criza pubertății, criza adolescenței” din cadrul Festivalului Internațional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard” 2017.
  Pe 14 noiembrie 2017, spectacolul a fost reprezentat în cadrul Festivalului de Teatru „Pledez pentru tine(ri)” de la Piatra Neamț.

  Regia: Alexandru Mâzgăreanu
  Distribuția:
  Slava - Ion Grosu
  Alla - Crenguţa Hariton
  Dima - Karl Baker
  Boris - Sorin Cociş
  O fată - Diana Roman
  Maksim - Iulian Mihai Cristea

  Muzica: Alexandru Suciu
  Scenografia: Rodica Der
  Traducerea: Bogdan Budeş

  Bilete la Casa de bilete a teatrului, deschisă zilnic, între 10.00-20.00 sau online pe www.nottara.ro