• Boeing Boeing- Gradina de Vara Herastrau

  Theatre
 • 9 Septembrie 19:30 - 23:00
  Găzduit de:
 • Stagiunea 2017-2018 este deschisa cu doua spectacole eveniment la Teatrul de Vara Herastrau!
  Autor: Marc Camoletti
  Regie: Serban Puiu
  Traducerea si adaptarea: Irina Margareta Nistor
  Costume: Adina Buzatu | Decor: Irina Chirila
  Distributie:

  Arhitectul Bernard – Aurelian Temișan
  Robert, prietenul arhitectului – Lucian Ghimisi
  Manajera Bertha – Anca Sigartau
  Stewardesa romanca – Monica Davidescu
  Stewardesa israelianca – Alexandra Velniciuc
  Stewardesa rusoaica – Tania Popa

  Daca tot v-am obisnuit cu proiecte indraznete, stagiunea 2017-2018 va fi deschisa, cu mare fast si surprize de proportii, de cele mai iubite comedii marca Teatrul Elisabeta: “Boeing Boeing” si “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”.

  Vineri (8 septembrie) razi pe saturate alaturi de Bernard, Robert si restul personajelor din “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, iar sambata (9 septembrie) ii vezi din nou in actiune, in “Boeing Boeing”, de fiecare data in ipostaze proaspete de un comic exploziv.

  Comedia “Boeing Boeing”, ce detine un record Guinness Book pentru cea mai jucata piesa frantuzeasca la nivel mondial, il are ca personaj principal pe arhitectul Bernard, un burlac convins si un playboy veritabil ce isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta.

  Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa cele 3 logodnice stewardese. Bernard incearca sa redreseze situatia implicandu-l pe bunul sau prieten de la tara, Robert. Timidul Robert uita insa ce minciuni trebuie sa spuna si cui, si astfel se isca o inlantuire de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.

  Pret Bilete: 29/39/49/55 Lei