• Workshop prezentare - Curs actorie gratuit

  Theatre
 • 24 Septembrie 12:00 - 14:00
 • Vino în data de 24 septembrie, orele 12:00 la sediul nostru din strada Făinari, nr. 17D pentru un workshop gratuit de actorie cu super-trainerii noștri: Theodora Popa și Beatrice Rubică!

  Tot ce trebuie să faceți: veniți, ne cunoaștem, vă prezentăm cursul și dacă vă place te așteptăm și în continuare!

  Cursul de dezvoltare personală prin teatru pentru copii de la Arte dell’Anima vine în întâmpinarea micilor artiști pentru a-și descoperi și dezvolta abilitățile de comunicare, ritmul, atenția și concentrarea prin intermediul artei teatrale. Cursul este deschis pentru copii cu vârste cuprinse între 4-18 ani.

  Ce vor face la cursurile noastre? Exerciții pentru autocontrol, atenție, concentrare, respirație, viteză de reacție, dicție, relaxare, vorbire, mișcare scenică, ritm și coordonare, precum și improvizație.
  La finalul modulului, cursanții vor urca pe scena Teatrului Arte dell’Anima în calitate de actori, construind în cele 12 ședințe un spectacol de teatru! Cursurile noastre sunt gândite în așa fel încât să fie atractive și să îi facă pe copii să se apropie cât mai mult de teatru și de artă, în totalitatea ei, dar și să descopere frumoasa călătorie în lumea teatrului. Profesorii noștri au experiență în lucrul cu copiii, fiind extrem de atenți la modul cum îi formează pe cei mici și având mereu, drept scop creșterea încrederii în sine a elevilor.

  „Școala de actorie” a Teatrului Arte dell’Anima s-a deschis în 2015, iar până în prezent s-au înscris la cele 4 module peste 100 de cursanți.

  Joacă-te! Visează! Creează! Explorează! Bucură-te!

  Hai să ne distrăm împreună!
  #hailateatru #cursurideactorie #artedellanima #dinsufletpentruartă #actoriepentrutoatevârstele #vinoșitu #24septembrie