• Do You Love Me? / 12 octombrie / 9G TNB

  Theatre
 • 12 Octombrie 20:00 - 22:00
 • #Unhorrorromantic de Iris Spiridon
  Scenografia: Raluca Chelaru
  Muzică live: Lucian Maxim
  Pregătire muzicală: Ghighi Eftimie
  Adaptare muzicală și reorchestrare: Petru Damșa

  Distribuția:
  Ioana Mărcoiu
  Ghighi Eftimie
  Răzvan Krem Alexe
  Andrei Radu
  Vlad Bîrzanu

  Un spectacol 9G la TNB
  ___________________________________________________
  Un horror romantic. Musical. Un spectacol care provoacă imaginația să gândească iubirea în sensurile ei cele mai ascunse, să depășească granița dintre literatură și viață, dintre viață și moarte, dintre văzut și nevăzut, dintre realitate și dorință. Un spectacol despre iubirile care nu cunosc moartea, deși nu s-au bucurat de viață.

  Într-o lume în care nici literatura, nici iubirea nu își mai găsesc spațiul și respirația, Do you love me? aduce în fața publicului povești de roman, atât de puternice, încât au pătruns în conștiința contemporană prin muzica lui Sting, Jay-Jay Johanson şi Annie Lennox. Un spectacol inspirat din cărți și din muzică.

  “Un spectacol-concept teatral și muzical despre dragostea care rămâne dincolo de moarte. Heathcliff și Catherine, Louis și Lestat, Michael Jackson și Peter Pan sunt câteva dintre personajele pe care le vom întâlni (într-o formă sau alta) în același cimitir abstract. Sunt niște povești de dragoste întunecate, niște “clipe de viață“, legate între ele prin tema fricii de separare care se produce prin moarte.

  Este un tribut emoțional adus personajelor și songurilor preferate. Este joaca de a ne imagina că le-am putea vedea în carne și oase. Și, nu în ultimul rând, plăcerea ușor morbidă de a ne imagina cum ne-am putea lua rămas bun de la cei pe care îi iubim. Sau, pur și simplu, nevoia de a înțelege ce putem face cu iubirea care rămâne în urmă."
  – Iris Spiridon

  Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!