• Carusel - Cuibul Artiștilor

  Theatre
 • 14 Aprilie 17:00 - 27 Aprilie 20:00
  Găzduit de:
 • ”Carusel”

  Ne naștem și pășim în lume înconjurați de povești care ne ajută să ne simțim mai puțin singuri și care ne dau încredere în noi înșine, pentru ca, mai departe, aceste povești să se aprindă chiar înăuntrul nostru. Apoi, credem noi, ele trebuie date mai departe, pentru a inspira și mai multă lume să-și descopere propria poveste.

  Cu acest gând în minte și-n suflet, am creat Carusel, un nou concept prin care vrem să-ți spunem cum am luat naștere, cum am evoluat pe parcursul a trei ani și caruselul de emoții prin care am trecut în timpul acesta.

  Carusel este o poveste spusă între prieteni, la Cuib, într-o sufragerie, la o cafea, astfel că accesul se face pe baza unei aplicații și în limita a 40 de locuri per eveniment, Participarea se va face în limita locurilor disponibile şi în ordinea completării acestei aplicaţii: https://goo.gl/forms/LVKOVWALZwonZeb93. În funcție de numărul de aplicații completate vom programa următoarele evenimente Carusel, așa că invită-ți și prietenii!

  Povestea va fi spusă de Ștefan, colegul nostru cu nasu' mare, îmbrăcat mereu office, pe care cel mai probabil îl știi pentru că el prezintă (și încheie) cele mai multe dintre spectacolele de la Cuib. Câte ceva despre el îți povestim aici: https://rezervari.cuibulartistilor.ro/tu-cand-simti-ca-nu-trece-timpul/

  Costurile evenimentului sunt aproape la fel de mari ca eforturile noastre de a desena această poveste și de a ți-o transmite și ție, astfel că donația recomandată la acest eveniment este de 35 de lei.

  Evenimentul va dura între 2 şi 3 ore și va cuprinde o pauză de jumătate de oră, cu aromă de cafea, oferită de prietenii noștri de la 5 To Go, și cu gust de clătite de la Madame B - Tea & Pancake House. Tot în pauză vă invităm la un tur prin Cuib, în care vă invităm să ne cunoașteți casa și povestea fiecărui colțișor al ei.

  Pentru mai multe detalii, o puteți suna pe colega noastră, Sabrina, la numărul: 0745072081.