• Copilul Trofeu - ITF 2017

  Theatre
 • 22 Noiembrie 19:00 - 21:00
  Organizat de:
 • Membrii grupei WinterSleep au un spiritul ludic și cald care te cucerește din prima. Sensibilitatea profundă îi ajută să atingă o creativitate unică și să devină o echipă de teatru puternică și performantă.

  Spectacolul este examenul final al grupei WinterSleep în cadrul Cursului de Actorie Teatru Începători. Aceștia vor prezenta textul scris de ei, folosind tehnica învățată alături de trainerii InLight.

  Prin urmare, vă invităm la un spectacol în care adevărul și raportarea la partener aduc în scenă un subiect foarte des întâlnit în societatea românească, pe care vă invităm să-l descoperiți în sala de spectacol.

  Distribuție: Elena Duicu, Elisabeta Trifan, Ionela Mândrescu, Monica Drăgoi, Anca Tănase, Ruxandra Miulescu, Marius Șoarece, Anton Nicolae, Cristina Mocanu, Alexandru Aninoșanu

  InLight Theater Festival – ITF 2017
  Culturalizare plăcută!

  ITF 2017

  ITF - InLight Theater Festival este, așa cum îi spune și „prenumele”, Festival de Piese Imperfecte.

  De ce imperfecte?

  Le-am numit așa pentru că este vorba despre piese de teatru neprofesionist, lucrate de studenții Școlii de Actorie InLight dar și de la alte școli, de anul acesta. Noi am vrut să le sărbătorim imperfecțiunea adunându-le sub umbrela primului festival de acest gen din România.

  ITF este unul dintre cele mai ambițioase și frumoase proiecte anuale ale InLight, pentru că ne prezentăm, concentrat în două săptămâni, munca noastră și a studenților dintr-un an, împreună cu multă emoție, nopți nedormite, ciorne rescrise și cele mai frumoase vise.

  În teatrul neprofesionist e vorba despre 100% pasiune. Și pentru că în general pasiunea e contagioasă, alte două școli de actorie din București, Școala Teen Media cu un spectacol de musical, creație proprie numită „Casting pe Broadway” și Școala Teatrul de Artă cu o adaptare după spectacolul „Trilogie Belgrădeană”, s-au alăturat proiectului ITF 2017 și vor participa anul acesta în festival alături de spectacolele InLight.

  În perioada 13-24 Noiembrie 2017 deschidem ușile!

  Juriul - ITF 2017

  Anca Maria Colțeanu – Regizor de teatru și film
  Mircea Gheorghiu – Actor de teatru și film și conferențiar universitar în cadrul UNATC la catedra Arta Actorului
  Mihai Brătilă - Actor de teatru și film și lector universitar în cadrul UNATC la catedra Arta Actorului
  Iulia Poptean - Actriță de teatru și film
  Marin Grigore - Actor de teatru, film și televiziune
  Domnica Cârciumaru - Director de casting

  La teatrul Unteatru, strada Sfinții Apostoli, nr. 44, etajul doi, ușă în ușă cu InLight, și la Teatrul de Artă, strada Sfântul Ștefan, nr. 21.

  Cele 11 spectacolele vor avea 14 distribuții și se vor juca în fiecare seară, începând cu orele 19:00 și 21:00, cu excepția weekend-ului (18 și 19 noiembrie) când orele de începere ale spectacolelor sunt 16:00 și 18:15, la adresele de mai sus la Unteatru și Teatrul de Artă.

  Prețul unui bilet este de 15 lei, iar contravaloarea acestuia se achită la intrare.

  Pentru rezervări puteți suna, cu cel puțin 2 ore înainte, la numărul de telefon +40 743 679 062

  https://inlightcenter.ro/