• Umbre de Marilia Samper, regia Vlad Cristache

  Theatre
 • 17 Septembrie 19:30 - 21:30
 • Un text contemporan al unei scriitoare spaniole, cu piese montate pe importante scene din Barcelona, care afirmă despre opera sa: „Sunt interesată de natura umană și de ceea ce motivează oamenii să acționeze, uneori în moduri ciudate. În scrierile mele am încercat să explorez laturile întunecate ale individului, să cercetez amănunțit temerile, obsesiile, dorințele, mereu într-un context recognoscibil, cu care spectatorul să se poată identifica, dar lăsând spațiu pentru imaginație și poetic”.

  O montare cu o distribuție extraordinară, care reunește trei generații de actori, sub îndrumarea unuia dintre cei mai talentați regizori tineri ai momentului. Un spectacol în care personajele își trăiesc drama personală până când, treptat, povestea fiecăruia se întrepătrunde cu povestea celuilalt, ca într-un puzzle care, odată asamblat, va dezvălui imaginea finală.

  Îi veți revedea pe Mariana Mihut și Victor Rebengiuc (din nou împreună pe scena TNB, după o pauză de 5 ani), pe Ana Ciontea și Gheorghe Visu (ambii premiaţi cu Premiul Uniter din acest an pentru roluri secundare dintr-un alt spectacol de Vlad Cristache, Suflete moarte de la Teatrul de Comedie), pe Mircea Rusu, Patru Gavril, Alexandra Salceanu și Emilian Marnea.

  Umbre de Marilia Samper
  Traducere: Florin Galiș și Iunia Mircescu
  Regie/Scenografie/ Ilustrație muzicală/ Lighting design: Vlad Cristache
  Asistent regie: Teodora Petre
  Asistent Scenografie: Silvia Nancu
  Regia tehnică: Marcel Bălănescu
  Lumini: Simon Cristian Petru
  Sunet: Domnița Stoian