• 4 strategii în fotografia de nuntă, cu Canon DSLR - George Stan

  Workshop
 • 21 Martie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • Campania Get Ready for the Season, susținută de Canon în perioada 13 martie – 2 aprilie 2017, vine cu două evenimente gratuite dedicate, pe 17 și 21 martie. Ne vom întâlni la F64 cu Cristian Vasile, într-o discuție despre obiectivele gamei Canon L, dar și cu George Stan, care ne pregătește patru strategii în fotografia de nuntă, cu Canon DSLR.

  Marți, 21 martie, de la 19:00 la 21:00, va avea loc cel de-al doilea eveniment din cadrul campaniei Get Ready for the Season, împreună cu George Stan.

  Vom aborda alături de George 4 strategii în fotografia de nuntă, care să îi ajute pe cei care fotografiază nunți în evoluția lor de specialisți în domeniul fotografiei. Printre altele, vorbim despre motivație și viziune în fotografie. De asemenea, vom avea în vedere și o serie de puncte forte ale gamei DSLR de la Canon. cum ar fi și tehnologia Dual Pixel Autofocus, având în vedere că, așa cum spune George, „În ziua evenimentului suntem doar rezultatul amestecului dintre viziunea noastră, aparatul nostru de încredere și momentele din jurul nostru.”.

  Locurile în sală s-au ocupat în acest moment. Însă, evenimentul va fi transmis LIVE, în site și YouTube F64.

  Evenimenul este susținut de Canon si F64, iar prin campania Get Ready for the Season veți beneficia și de o serie de reduceri la produse Canon pe care le găsiți aici http://bit.ly/2miCQox

  Aflați mai multe detalii despre cele 2 evenimente de pe blogul nostru, aici http://bit.ly/2mm3uNZ