• Vernisaj JUNCU79plus la F64

  Workshop
 • 8 Decembrie 18:39 - 20:39
  Găzduit de:
 • Vineri, 8 decembrie, începând cu ora 18:30, te așteptăm în sala expozițională F64 la vernisajul expoziției semnată de Juncu Neculae „JUNCU79plus”.

  Proiectul său cuprinde 35 de cadre, majoritatea portrete și interioare, peisaje sau fotografii ce abordează tehnica deformării și tema tinerețe-bătrânețe.

  Neculae s-a născut într-un cătun al comunei Dărmănesti din Bacău și este absolvent al Academiei de Studii Economice și al Cursului Postuniversitar de Relații Internaționale al Universității București.

  În timpul facultății a început să îl intereseze arta. Vizita expozițiile organizate la Sala Dalles, la Casa de Cultură a Studenților, mergea la muzee, teatre, operă etc. Această pasiune a prins contur și în domeniul fotografiei. 😊

  Primul aparat a fost un Smena, urmat apoi de un Olympus, iar acum mărturisește că este Nikonist. Odată cu iesirea la pensie s-a dedicat întru totul fotografiei. A conspectat cărti de specialitate, a studiat albume fotografice, albume de artă, a citit tot ceea ce a putut prinde despre fotografia din străinătate și din țară. 📷

  Fotografia a devenit o preocupare zilnică. A luat mereu Bucureștiul la pas, începand cu Centrul Vechi, cartierele și unele zone de periferie. A fotografiat din tramvai de la un capăt la altul pe diferite linii. A fost pe clădiri înalte din București și în catacombele unor forturi din preajma capitalei. A fotografiat din goana trenurilor, taximetrelor și autobuzelor.

  Vrei să afli mai multe? Vino să-l cunoști și să-i admiri fotografiile.

  Te așteptăm vineri seară la vernisaj! Mai multe detalii pe blog ➡ http://bit.ly/2zVq0Xu