• Crima la Howard Johnson's

  Theatre
 • 24 Ianuarie 20:00 - 21:30
  Bilete: 35 lei
  Organizat de:
 • Tip spectacol: comedie
  Durata: 1h20 (fara pauza)
  Preturi bilete: 35 Lei

  Autor: dupa Ron Clark si Sam Bobrick
  Regizor: Marius Gilea
  Distributie: Alexandra Ionita, Conrad Mericofer, Marius Gilea

  O comedie in stil american, plina de situatii neprevazute si neasteptate. Energie si umor de calitate, joc actoricesc remarcabil si ritm alert! O camera de hotel…intentii criminale. Cine este victima si cine este criminalul? Ce se intampla cand rolurile se inverseaza? Un spectacol in care comicul si incredibilul situatiei sunt surse inepuizabile de rasete copioase.

  "Pofta de teatru", reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

  V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” teatrului sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

  Va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru. In timpul spectacolului nu se pot procesa comenzi! Va multumim pentru intelegere!

  Info & rezervari: 0727 703 703 www.RestaurantElisabeta.ro