• ★ Magic Național ★

  Theatre
 • 22 Decembrie 20:30 - 22:30
 • ★ Magic Național ★
  Regie: Ion Caramitru
  Scenografie: Florilena Popescu Fărcăşanu
  Muzică live: Emy Dragoï, 3D Pro`ect, Jazz Hot Club Romania - "Emy Dragoï", Lucian Maxim
  Video: Andrei Florea
  Cu: Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Marius Manole, Tania Popa,
  Istvan Teglas, Anca Sigartau, Lari Giorgescu, Aylin Cadir, Eduard Adam, Florin Călbăjos, Emilian Marnea, Petre Ancuta.

  Lume, lume…. Naționalul râde, cântă și dansează într-un spectacol-eveniment, un concert teatral, un prilej de a vă întoarce către bucuria unei muzici mereu nouă și nostalgică. Cu un aer retro, dar pe ritmuri moderne, spectacolul-concert aduce pe scenă actori de marcă, fără mască, doar cu… muzica lor.

  Vom descoperi o Edith Piaf cântată magnific de Anca Sigartau, o vom reîntâlni pe Tania Popa în fragmente pasionale din marele repertoriu rusesc, iar aerul Bucureștiului interbelic va răsuna în romanțele spuse misterios de Aylin Cadir.

  Medeea Marinescu și Marius Manole propun o călătorie artistică, ce ne va desprinde de cotidianul asurzitor și ne va conduce spre lumea muzicii calde și a cuvintelor șoptite.

  Istvan Teglas, Eduard Adam și Lari Giorgescu vor spune povești de viață și artă… dincolo de cuvinte: pantomimă, improvizație, momente coregrafice.

  Cei mai tineri actori din trupa Naționalului, Emilian Marnea, Petre Ancuta și Florin Călbăjos vă vor surprinde cu cel mai scurt, vesel, ritmat concert, unde și-au luat ca parteneri câteva zeci de instrumente.

  Vă invităm la Magic National pe ritmurile pline de viață și de optimism inventate de Emy Dragoï, muzicianul-lăutar supranumit în Franța… Regele jazzului la acordeon.

  Bilete: casa de bilete a teatrului sau online, pe www.mystage.ro - https://www.mystage.ro/spectacole/magic-national-73

  Prețuri bilete: 100 lei - Loja Oficială; 50 lei; 40 lei; 20 lei (reducere pentru elevi, studenți și pensionari)