• Psycho (r. Iris Spiridon) / 26 oct

  Theatre
 • 26 Octombrie 20:00 - 22:00
  Găzduit de:
 • Spectacol premiat pentru Cea Mai Bună Regie (Iris Spiridon) și Cea Mai Bună Scenografie (Bianca și Sabina Veșteman) la Festivalul Undercloud 2017.

  „Istvan Teglas este un Norman Bates plin de forță dramatică. Delicat și infernal, pătimaș și învăluitor, Teglas își joacă partitura până la final cu vitalitate. ”

  „Psycho” este un spectacol despre teama de a recunoaște ce am fi in stare să facem pentru ceea ce iubim. O poveste polițistă despre o iubire secretă cu final neașteptat. Un tribut adus lui Alfred Hitchcock și unui personaj unic în literatura și filmul american.

  La motelul Bates există mereu camere libere și o atmosferă intimă. Atunci când Mary Crane caută un refugiu, îl găsește aici. Norman Bates, proprietarul sensibil și un pic prea atașat de mama lui, e dispus să o asculte. Camerele din motel sunt mici și curate, iar Fecioara Maria ocrotește clienții de pe pereți. Într-una dintre ele, Mary Crane o întâlnește pe doamna Bates, mama lui Norman. Sau poate pe altcineva. Nu va afla niciodată.

  După o idee de Robert Bloch

  Regia: Iris Spiridon
  Scenografia: Bianca și Sabina Veșteman
  Pregătire muzicală: Ghighi Eftimie
  Adaptare muzicală și reorchestrare: Petru Damșa

  Distribuție:
  Norman Bates – Istvan Teglas
  Băiatul – Vlad Bîrzanu
  Mary Crane – Ioana Mărcoiu
  Sam – Andrei Radu / Răzvan Krem Alexe
  Milton Grave – Ghighi Eftimie

  Producător: Apollo111

  Durată: 1 oră 30 de minute

  Fotografierea și filmarea sunt strict interzise pe durata spectacolului.

  Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.