• Frozen Tutu - Igloo DIY Club pentru fetițe, mămici și bunici

  Comunitate
 • 13 Ianuarie 11:30 - 13:30
 • intotdeauna poveștile cu prințese au oferit fetițelor ceva la care să viseze. Mereu și-au dorit să aibă rochia de bal cu tutu a Elsei sau a Cenușeresei, să devină în clipele de joacă sau zilele de sărbătoare personajele din poveștile preferate. Dar ce-ar fi dacă fetițele dvs și-ar face chiar ele rochița mult visată? Au această ocazie în 13 ianuarie, când sub îndrumarea iscusită a unor mâini harnice precum ale Magdei vor învăța cum să croiască și să coasă piesa vestimentară mult visată.
  Vă invităm cu mult drag la atelierul "Frozen tutu" recomandat domnișoarelor peste 6 ani doritoare să treacă prin această experiență practică uimitoare, să își realizeze propriul tutu potrivit anotimpului de poveste. Dacă doriți, vă puteți completa ținuta cu un tricou în culoarea pe care o doriți, pe care puteți să îl decorați cu motive FROZEN (fulgi, reni, brazi, zăpadă, îngeri).
  Vom avea la îndemână materiale textile, panglici, fundițe, fulgi, mărgele, tricouri, dar și ace, foarfeci, ațe , markere pentru materiale textil, șabloane cu motive FROZEN, practic, toate consumabilele necesare pentru a da frâu liber creativității noastre. Va trebui să aduceți cu voi de acasă doar puțină imaginație și bună dispoziție. Fiecare dintre voi, la finalul atelierului, va pleca acasă alături de tutu-ul visat și accesorizat în funcție de imaginație, care a prins viață ca urmare a inspirației și muncii voastre creative. Pe tot parcursul activității copilele vor lucra sub indrumarea Magdei Tulimianu, educator specializat, meșter cu ștate vechi în ale croitoritului și lucrului cu copiii. Fetițele pot fi însoțite în această aventură de mămică sau bunică :).
  Înscrierile la atelier, se fac trimițând un email la cristina@b-storm.ro și cristinamariacoca@gmail.com sau sunând la telefon: 0723321150, până joi, 11 ianuarie, ora 20.00. Rezervările vor respecta regula „primul venit, primul servit”.

  Tarif: 1 copil sau un copil+părinte sau bunic: 70 lei (la final copilul pleacă cu tutu-ul acasă). Dacă doriți să decorați și un tricou cu motive FROZEN, costul va fi de 100 lei/set (tricou+tutu).
  Grup maxim: 6 copii sau 6 echipe copil+părinte/bunic.
  Vârsta recomandată pentru copii: de la 6 ani în sus.

  Vă așteptăm cu drag!

  Locul de desfășurare: Str. Făinari nr. 45A, ap.4, sector 2, București