• Sylvia la Teatrul Arte dell'Anima

  Theatre
 • 26 Noiembrie 19:00 - 21:00
 • Teatrul Arte dell' Anima vă invită duminică, 26 noiembrie 2017, la orele 19:00 la spectacolul ,,Sylvia”, text scris de A.R. Gurney.
  Spectacolul este o comedie romantică, jucată pentru prima dată în 1995 pe Broadway, având-o protagonistă pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York!

  Sylvia nu se mai poate întoarce la viața pe care a avut-o înainte de a-l întâlni pe Greg. Cariera lui Greg e în cădere liberă pentru că își petrece tot timpul cu Sylvia, în timp ce Kate, soția lui, e într-o drama tot mai mare. Greg se va confesa chiar și unui străin în parc! Cei doi soți ajung, ca mai toate cuplurile americane și la psiholog!
  O fantezie impresionantă, dar și introducerea atentă în mintea unui om ajuns la vârsta de mijloc. Aparția iubirii necondiționate, dar și dispariția afecțiunii într-o relație. O comedie ce te va face să ajungi într-o lume nouă și să-ți deschizi imaginația.

  „Vă promit că piesa asta are o întorsătură de condei la care nu vă așteptați. Doar că, știți, n-am cum să vă stric intriga. Mai pot promite că veți râde mult – de glumele bune sau de faptul că vă regăsiți în stările personajelor!” Andra Pavel pentru Semne Bune.
  Vino alături de noi în data de 5 octombrie, orele 19:00 să vedem cine și cum va descurca acest triunghi conjugal aparte!

  Distribuție: Sylvia: Oana Cârmaciu,
  Greg: Flavius Călin,
  Kate: Theodora Sandu,
  Leslie: Ana Maria Ivan,
  Tom: Vlad Bălan.
  Regia: prof. asc. dr.Alexandru Jitea
  Preț bilet: 30 lei
  Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest

  Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

  *Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/sylvia-867?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.