• Concert Black Sabbath – The End Of The End

  Concert
 • 28 Septembrie 20:00 - 22:00
 • The End of The End este cronica turneului final al trupei care a faurit sunetul genului Metal – Black Sabbath. Pe 4 februarie 2017, formația a venit pe scena din Birmingham, orasul unde a inceput totul, pentru a sustine concertul cu numarul 81 și ultimul din turneul The End – coborand cortina peste o cariera care s-a desfasurat de-a lungul a aproape o jumatate de secol.

  Spectacolul a fost sold out si a marcat punctul culminant al unui turneu care a adunat peste un milion de fani in arenele din lumea intreaga. Inca de la inceput, din 1968, au creat un sunet care avea să formeze baza Heavy Metal-ului si care avea să influenteze trupe din intreaga lume – o influenta care este inca simtita pana in prezent.

  The End of The End este povestea finalului, un concert incarcat de emoții. Fanii sunt adusi in inima actiunii, cu trupa pe scena, pe masura ce aceasta performeaza hit-uri, de la Iron Man la Paranoid la War Pigs printre altele. Sabbath a profitat de de acesta ocazie si a petrecut timp in studio, oferind o interpretare unica catorva din melodiile lor preferate.

  Acest film ofera fanilor o viziune intima asupra relațiilor dintre membrii trupei si despre tachinarile dintre ei, cu amintiri individuale si de grup de la Ozzy Osbourne, Tony Iommi si Geezer Butler.
  Trupa are fani din mai multe generatii iar aceasta este o ocazie pentru acestia sa se intalneasca si sa ii vadă pe baieții din Birmingham facand ceea ce fac ei cel mai bine, la aproape 50 de ani de la infiintarea trupei. Acesta este ultimul cuvant de la cea mai mare trupa de Heavy Metal din toate timpurile.

  Biletele costă 35 de lei și pot fi achiziționate de la cinematograf sau online prin Cinemagia si iabilet.ro