• Sedinta foto de Craciun in familie @La Iris

  Comunitate
 • 16 Decembrie 10:00 - 22:00
  Găzduit de:
 • Sedinta foto de Craciun pentu familii intr-un décor feeric demn de casa lui Mos Craciun, cu brad mare, frumos impodobit, cu semineu, miros de scortisoara si sunet de colinde. Va asteptam la noi, La Iris, primul club de familie din Bucuresti pe 16.12.2017 pentru a imortaliza magia acestei sarbatori prin fotografii realizate in stil artistic pe care o sa le priviti cu drag peste ani.
  Sesiunile foto de Craciun au durata de 45 de minute si sunt realizate intr-o vila din Cotroceni unde te vei simti ca acasa, un loc perfect pentru un portret de familie. Sedinta este realizata de fotograful profesionist Gabriela Ghetu, cu experienta de ani de zile in domeniu si un portofoliu exceptional (https://www.facebook.com/gabriellaphotographybucharest/)
  Pachetul costa 350 RON si contine 25 de fotografii editate online, 5 fotografii printate, o bautura din partea casei(vin fiert, ciocolata calda sau ceai) cat si un atelier de creatie pentru timp de calitate petrecut in familie, unde veti crea o rama foto menita sa tina magia momentului pentru totdeauna.
  Pentru a crea o atmosfera de basm, Mos Craciun sau Mos Nicolae isi poate parca sania pe acoperisul nostru pentru a fi prezent in momentul vostru de basm. Cost aditional 100 RON.
  EVENIMENTE DOAR PE BAZA DE REZERVARE IN PREALABIL.