• 306

  Vinny Appice - Mob Rules Live

  Spectacol live
 • When
  20 Mai 20:00 - 22:00
  Găzduit de:
 • Stay Metal Forever si Club Quantic va invita duminica, 20 mai, de la ora 20.00, la un eveniment inedit in care sunteti invitati impreuna cu copiii si bunicii.

  Vinny Appice – drums (John Lennon, Black Sabbath cu Ozzy Osbourne, Dio, Heaven & Hell)
  Piero Leporale - vocals (Uli Jon Roth)
  Fabio Cerrone - guitar (Tony Martin - Marco Mendoza)
  Barend Courbois - bass (Blind Guardian)

  Vinnie Appice a facut parte din formatiile JOHN LENNON, DIO, BLACK SABBATH, HEAVEN AND HELL, BLACK SABBATH cu OZZY OSBOURNE, WWIII, AXIS, DERRINGER, KILL DEVIL HILL si in prezent din formatia LAST IN LINE.

  La 16 ani, Vinnie a inceput sa cante cu John Lennon, la ultima aparitie a lui John Lennon pe scena si a aparut in 3 videoclipuri a le lui J. Lennon.

  In 1980 Black Sabbath il recruteaza pe Vinnie Appice urmand sa plece in turnee si sa inregistreze clasicele albume "Mob Rules", "Live Evil" si "Dehumanizer" cu Ronnie James Dio vocal.

  In 1983 Vinnie isi uneste fortele cu Dio inregistrand albumele “Holy Diver” si "Last In Line".

  Cu peste 40 de ani de experienta a cantat in fata a nenumarati fani, a vandut milioane de albume, a inregistrat si a colaborat ca si coautor la piesele a mai mult de 30 albume din care, multe, o parte importanta au fost multi-platinum records si inca se vand in multe exemplare si in ziua de astazi.

  Tobele sale se pot auzi de asemenea pe coloanele sonore ale unor filme ca: Wayne's World 2", "Heavy Metal", "Iron Eagle", "Bedazzled" si "Bad Teacher".

  In numeroasele carti scrise despre Black Sabbath si Dio, intotdeauna autorii au mentionat stilul unic si puternic de a bate la tobe a lui Vinnie Appice, astfel intrand in istoria rockului.

  Set list-ul acestui concert va include piesele albumului „Mob Rules” si celebrele piese Heaven and Hell si Dio : MOB RULES , FALLING OF THE EDGE OF THE WORLD, HOLY DIVER, WE ROCK, NEON KNIGHTS, HEAVEN AND HELL, WAR PIGS, LAST IN LINE

  Vinny Appice with Heaven & Hell - The Mob Rules (Wacken Festival 2009)
  https://www.facebook.com/vinnyappiceband/videos/449835002082675/

  Interview with Vinnie Appice about his career
  https://www.facebook.com/vinnyappiceband/videos/449825602083615/

  Last in Line - Devil in Me (Official Video / Studio Album / 2016)
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=P8t-9o-jyrI

  Formatia Prefix TM , cunoscuta drept tupa tribut Black Sabbath, va cânta în deschiderea concertului pe care formaţia Vinnie Appice îl va susţine pe 20 mai, in Club Quantic din Bucuresti.

  Prefix TM este o trupa relansata in martie 2015 in Brasov ca trupa tribut Black Sabbath, in prezent lucrindu-se la compozitiile proprii intr o maniera old school hard rock.

  Prefix TM – Snowblind
  https://www.youtube.com/watch?v=qgpe8pyRb-0

  Bilete:

  Early bird: (pina la data de 15 martie) - 35 lei
  Presale: 16 martie - 19 mai: 50 lei
  La intare in ziua evenimentului - 75 lei

  Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro
  si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

  Participantii sunt obligati sa prezinte abonament, bilet sau invitatie valabila.

  La intrare, fiecare posesor de abonament, bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata evenimentului, accesul nefiind permis in absenta acesteia.

  REGULI DE ACCES
  Este permis accesul cu: aparate de filmat si aparate foto profesionale.

  Restrictii de varsta:
  Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 10 ani pana in ziua evenimentului in prezenta unui insotitor legal.

  Nu este recomandata prezenta copiilor sub 5 ani si este interzis accesul in sala de concert a carucioarelor pentru copii.

  Securitatea evenimentului va fi asigurata de Andrei Irode si Blackhawk Security.