• Yoga Dans Ritm Femeie

  Workshop
 • 18 Martie 11:00 - 13:00
  Organizat de:
 • Yoga.Dans. Ritm.Femeie - eveniment
  Este un workshop de 3 ore dedicat femeilor in care exploram universul interior si energia feminina prin yoga, meditatie ghidata si tribal belly dance.

  Vorbim mult in ultima vreme despre feminiate, accesam si vindecam copilul interior, facem terapie si vorbim cu prietenele, plangem si ne suparam pe iubitii nostri, iubim prea mult pisica (sau cainelea)...toate bune si ale noastre.
  Alteori un grup de femei, practicand cu intentie si constient poate avea virturi vindecatoare si eliberatoare. Este si intentia acestui workshop. Si dau, uneori chiar nu se poate altfel decat prin dans;)

  Program:
  1.Emotie, fluiditate, vulnerabilitate, senzualitate.
  Practica de asane si respiratie focusata pe chakra scarala, inspirata de ghidarea oferita de Anodea Judith in 'Chakra Yoga'
  2.Archetypal Healing Energy.
  Meditatie ghidata prin care aducem in fiecare chakra energia specifica anumitor zeite din diverse traditii spirituale. Atena, Isis, Medusa, Kuan Yin, Diana, Afrodita, Fortuna
  (*zeitele nu sunt nici sfinte, nici personaje istorice; ci manifestarea specifica a unui anumit tip de energie, un arhetip, care este accesibila in fiecare dintre noi)
  PAUZA de ceai
  3.Tribal fusion belly dance: workshop
  Sub ghidarea minunatei Hermina Mayer exploram miscari , atitudini, emotii, insufletite de muzica. II putem spune coregrafie, insa e mai mult - tribal dance este ca un ritm arhaic ce ne leaga de toate stramoasele noastre; belly dance este expresia cea mai clara a senzualitatii si feminitatii rafinate.

  Investitie : 88 lei. Pentru inregistrare trimiteti un mail cu telefonul vostru la : mariana.dragan13mai@gmail.com pana joi 15 martie.
  Sa aveti la voi: haine lejere pentru yoga, colantii sunt perfecti si pentru dans, optional o esarfa de prins pe solduri.

  Mai multe despre Hermina si dansul sau aici:
  ''Imi place sa abordez latura artistica, tehnica, de workout si latura terapeutica a dansului, deoarece acesta mi-a oferit numeroase beneficii, adevarate lectii de viata si a produs schimbari importante in viata mea si in viata cursantelor mele. Imi place sa-mi depasesc limitele si imi incurajez cursantele sa faca acelasi lucru, sa se confrunte cu fricile lor, sa se faca vazute, sa se accepte, sa se aprecieze, sa se iubeasca, sa se celebreze si valideze.''

  Interviu cu Hermina Mayer:
  http://chic-elite.ro/nu-mai-lasat-oportunitatea-pe-o-viata-viitoare/
  In cadrul acestui eveniment vom experimenta o coregrafie dinamica pe stilul Tribal Fusion Belly Dance care reprezinta o combinatie de elemente din diferite culturi aduse laolalta pentru a crea o noua forma de arta si este caracterizat prin miscari fluide si ritmate, senzuale, puternice si dinamice, cu accent pe musculatura si pe separarea segmentelor corporale, brate, piept, trunchi, solduri.
  https://fusionbellydance.wordpress.com/
  Pe langa efectul spectaculos pe care are in privinta modelarii corpului, acest stil de dans ne mai poate ajuta sa exploram universul magic din interiorul nostru, sa comunicam, sa gandim in termenii unei echipe, sa ne bucuram de un succes colectiv si sa ne reconectam la un mediu social, la prietenii durabile si la oamenii din jurul nostru.