• Concert Umanitar Zambetul din cutie, editia a sasea 2017

  Expoziție
 • 27 Noiembrie 17:00 - 21:00
 • Asociatia “Sansa Ta”, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), Romaero, Muzeul National al Taranului Roman, Kaufland Romania, Federatia Romana de Sport Corporatist si 50 de scoli din capital si Ilfov, va continua acesta campanile, care se va desfasura cu ocazia sarbatorilor de iarna, in cadrul Campaniei Nationale de Craciun “Zambetul din cutie!” (editia a VI-a; perioada 20 octombrie - 15 decembrie 2017).

  Campanie Sustinuta de doamna MAIA MORGENSTERN

  Vom organiza si traditionalul concert umanitar, eveniment dedicate copiilor sarmani din Romania si sustinut de artisti celebri si elevi talentati din scolile participante.
  Va tinem la curent cu detalii despre concert. Dorim ca la acest concert sa invitam si copii din centrele de plasament.

  Campania presupune colectarea unor cadouri de craciun de la copiii din scolile partenere si distribuirea lor, in perioada 15 - 18 decembrie 2017, catre aproximativ 9000 copiii saraci, din 17 judete ale tarii Galati, Tulcea, Teleorman, Braila, Giurgiu, Ilfov, Bucuresti, Prahova, Botosani, Dolj, Dambovita, Neamnt, Arges, Tg. Jiu, Bihor, Alba Iulia, (40 de sate si comune), selectate pentru anul 2017.

  Campania umanitara “Zambetul din cutie” a fost organizata pentru prima data in noiembrie 2011, dovedindu-se un succes, atat prin numarul de participanti, cat si prin numarul cadourilor oferite copiilor saraci. Cu ajutorul elevilor din 40 de scoli din Bucuresti si Ilfov, Giurgiu, Costanta, Satu Mare, Asociatia “Sansa Ta” a reusit sa stranga peste 8.000 de cutii de cadouri/an (3 camioane) si distribuite copiilor orfani, saraci si refugiati din cele 14 judete ale tarii care au fost selectionate, in fiecare an.

  Avantajele implicarii in acest proiect:
  - Realizarea unei actiuni caritabile in parteneriat cu Asociatia “Sansa Ta”, ce are ca scop primordial ajutorarea celor aflati in nevoie, precum si sansa de a le netezi drumul spre o viata independenta.
  - Sprijinirea a 9.000 de copii din comunele si satele de favorizate, cu ocazia sarbatorilor de iarna.
  - Crearea de oportunitati de comunicaresi PR, printr-o larga mediatizare si vizibilitate in mass-media, oferind posibilitatea promovarii imaginii institutiei.
  - Mentionarea scolii in campania PR a evenimentului si oferirea uneia deverinte de participare.
  - Adeverinta de participare.
  Nu ezitati sa ne contactati, pentru intrebarii legate de organizare.
  Va stam la dispozitie cu mare bucurie pentru informatii suplimentare.

  Despre Asociatia SANSA TA
  Asociatia SANSA TA, este o organizaţie non-guvernamentalasi non-profit, ce şi-a propus drept scop ajutorarea si oferirea unui cămin tinerilor şi copiilor străzii si copiilor/tineriilor care parasesc centrele de plasament.

  Asociatia SANSA TA estea creditata de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice sa acorde servicii sociale, conform Certificatului de Acreditare Seria AF, nr.000740/22.05.2014.

  Printre activitătile remarcabile ale Asociatiei SANSA TA este si Proiectul ”Zambetul din cutie !”, proiect ce are drept scop acordarea copiilor nevoiaşi a unui cadou de Crăciun împacheta într-o cutie de pantofi.

  Ne puteti contacta la nr de tel. 0744910487 si la email asociatia_sansata@yahoo.com

  Gabriel Ciobotaru
  Presedinte, Asociatia SANSA TA