• Frumoasa călătorie a urșilor panda. . la Teatrul Arte dell'Anima

  Theatre
 • 29 Noiembrie 20:00 - 22:00
 • Miercuri, 29 noiembrie, de la orele 20:00, Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă să vizionați cea mai nouă producție a sa: Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt de Matei Vișniec, în regia Dianei Tănase la sediul nostru din strada Făinari, nr. 17D.

  Un El și o Ea. Două personaje arhetipale. Un Adam și o Eva? Eros și Thanatos?

  Un om și... cine oare? Doi tineri petrec împreună nouă nopți la limita dintre transcendență și cădere și fiecare noapte creează un univers magic, efemer și irepetabil. Nouă nopți sau nouă ceruri?

  „Nouă nopți sunt de ajuns pentru a cunoaște pe cineva, pentru a te îndrăgosti și a te topi in iubire? Nouă nopți sunt de ajuns pentru a înțelege sensul existenței, pentru a învăța să te desprinzi de lucrurile mundane și pentru a te transforma în conștiință pură, parte a tot ceea ce este, a fost și va fi vreodată?”, din cronica 4arte de Cristina Mitrea.

  Distribuție: Rusalina Bona, Voicu Aaniței

  Regie și scenografie: Diana Tănase

  Muzică: Adrian Piciorea

  Durată: 1h 10’

  Producție: Teatrul Arte dell’Anima

  Preț bilet: 30 lei

  Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
  Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

  *Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/bilete/frumoasa-calatorie-a-ursilor-panda-povestita-de-un-saxofonist-care-avea-o-iubita-la-frankfurt-866/#/r=3806 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.