• Spectacol de teatru - Vocile padurii @LaIris

    Spectacol live
  • 8 Decembrie 19:00 - 20:00
    Găzduit de:
  • Clubul de familie "La Iris" va invita la un spectacol de teatru deosebit - Vocile padurii, vineri (8.12.2017) pentru grupa de varsta 1-3 ani.

    A fost odata ca niciodata, o padure fermecata dincolo de agitatia oraselor, o adevarata oaza de liniste. Copacii inalti, frunzele mari, care fosnesc sub pasul calatorului, sunt deranjate doar de susurul raului care isi croieste drum printre ghindele, castanele si conurile de brad cazute pe pamantul rece. De ce este padurea fermecata? Deoarece ea ne comunica prin intermediul crengutelor care cad si se rup sub picioarele noastre, prin zumzetul apei, prin adierea vantului si prin ciripitul pasarelelor. Spectacolul de teatru ne introduce in lumea de vis a padurii si ne familiarizeaza cu sunetele ei specifice, oferindu-le celor mici o experienta senzoriala prin invatare creativa.

    PRETUL spectacolului este de 50 LEI/COPIL, adultii beneficiaza de gratuitate. Deoarece LOCURILE SUNT LIMITATE, va recomandam sa faceti o REZERVARE la numarul de telefon: 0770894178