• Curs de actorie la Teatrul Arte dell'Anima 4-10 ani

  Theatre
 • 20 Ianuarie 11:00 - 13:00
 • Cursuri de teatru pentru pitici

  Se cunoaște deja rolul major pe care teatrul și tehnicile teatrale le au în educația copiilor. De asemenea, în ziua de azi, se subliniază tot mai mult importanța unei minți creative, active și a unei inteligențe emoționale amplificate.

  Astfel, Teatrul Arte dell’Anima vine în întâmpinarea celor mici cu un curs de teatru adaptat nevoilor de dezvoltare a personalității lor. Copiii sunt plini de energie și de curiozități. Sunt dornici să descopere și să învețe câte ceva nou în fiecare zi. Profesorii de la Teatrul Arte dell’Anima lucrează cu cei mici, respectiv cei aflați la vârsta adolescenței, prin intermediul nenumăratelor jocuri și exerciții teatrale pentru a-i ajuta să descopere cât mai bine atât lumea din jurul lor, cât și pe ei înșiși. Importanta este puterea de a sustine un solo, de a scapa de tmiditate, astfel cursantii vor avea capacitatea de a se adapta cu usurinta noilor medii si grupuri sociale, isi vor dezvolta capacitatea de concentrare, de atentie, iar controlul emotiilor va fi bine stapanit. Toate aceastea fiind rezultatul tehnicilor și metodelor teatrale folosite de trainerii noștri.

  Cursul de teatru de la Arte dell’Anima își dorește să încurajeze explorările și descoperirile personale ale fiecărui elev și creează posibilitatea ca fiecare copil să aibă o perspectivă proprie asupra lumii, prin intermediul teatrului.

  Nu în ultimul rând, cursurile sunt gândite în așa fel încât să fie atractive și să îi facă pe copii să se apropie cât mai mult de teatru și de artă, în totalitatea ei.

  Profesorii noștri au experiență în lucrul cu copiii, fiind extrem de atenți la modul cum îi formează pe cei mici și având mereu, drept scop creșterea încrederii în sine a elevilor.

  Ce vor face la cursurile noastre?

  Ritm
  Improvizatie
  Jocuri pentru dezvoltarea atenției
  Jocuri pentru stimularea concentrării
  Jocuri pentru dezvoltarea gustului și mirosului
  Jocuri pentru dezvoltarea lucrului în echipă
  Exerciții de dicție si respirație
  Jocuri de energizare
  Jocuri pentru exprimarea emoțiilor
  Jocuri de societate
  Controlul asupra propriului corp, euritmie
  Viteza de reacție și controlul impulsurilor
  Atelier de creatie
  Exercitii de relaxare
  La finalul modulului vor face schimb de roluri cu profesorul lor și vor fi alături de colegii lor, actori în propriul spectacol pe scena Teatrului Arte dell’ Anima.

  Începem modulul al II-lea la data de 20 ianuarie, în intervalul orar 11:00-13:00. Cel de-al doilea modul va fi alcătuit din 15 ședințe și va avea prețul de 825 lei, reprezentând 55 lei/ședință, achitabil în trei rate, prima până la data de 20 ianuarie, în valoare de 225 de lei pentru a vă considera înscriși la cursul de dezvoltare personală prin teatru – modulul al II-lea.

  Rata 1 – 225 lei – până la data 20 ianuarie 2018

  Rata 2 – 300 lei – până la data de 15 martie 2018

  Rata 3 – 300 lei – până la data de 30 aprilie 2018.

  Durata unui curs: 2 ore

  Înscrieri telefonice la numărul 0733.060.033. Înscrieri la adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro.