• Frumoasa călătorie a urșilor panda la Teatrul Arte dell'Anima

  Theatre
 • 17 Aprilie 19:00 - 20:00
 • „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec

  Pe 17 aprilie, de la orele 19:00, Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacolul Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt de Matei Vișniec, în regia Dianei Tănase în strada Făinari, nr. 17D.

  Un El și o Ea. Două personaje arhetipale care trăiesc nouă nopți de iubire. Un Adam și o Eva? Eros și Thanatos?

  Un om și... cine oare? Doi tineri petrec împreună nouă nopți la limita dintre transcendență și cădere și fiecare noapte creează un univers magic, efemer și irepetabil. Nouă nopți sau nouă ceruri?
  „Nouă nopți sunt de ajuns pentru a cunoaște pe cineva, pentru a te îndrăgosti și a te topi in iubire? Nouă nopți sunt de ajuns pentru a înțelege sensul existenței, pentru a învăța să te desprinzi de lucrurile mundane și pentru a te transforma în conștiință pură, parte a tot ceea ce este, a fost și va fi vreodată?”, din cronica 4arte de Cristina Mitrea.

  Distribuție: Rusalina Bona, Voicu Aaniței
  Regie și scenografie: Diana Tănase
  Muzică originală: Adrian Piciorea
  Durată: 1h 10’
  Producție: Teatrul Arte dell’Anima
  Preț bilet: 30 lei
  Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
  Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

  *Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/frumoasa-calatorie-a-ursilor-panda-povestita-de-un-saxofonist-care-avea-o-iubita-la-frankfurt-866/ și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.