• 433

  INNA - special exclusive show, 7 martie, Hard Rock Cafe

  Concert
 • When
  7 Martie 21:30 - 23:30
  Găzduit de:
 • INNA, solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, concerteaza alaturi de trupa sa live la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 7 martie, de la ora 21:30. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei pe ringul de dans !

  Bilete: www.iabilet.ro/bilete-inna-special-exclusive-show-31293/

  Pregatiti-va pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o in galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitara, bass, tobe si clape, in cadrul unui eveniment de senzatie.

  INNA este prima solista din Europa ce a depasit pragul de 1 miliard de vizualizari pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limiteaza doar la acest record. In decursul unei cariere fulminante de nici 10 ani, INNA a primit doua distinctii MTV Europe Music Awards si peste 13 premii i-au fost acordate in cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

  Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

  Biletele au următoarele preţuri:
  - Cu loc la masa in sala: 115 lei (doar 200 de bilete)
  - Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69 lei

  Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

  Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
  Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

  Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM