• ✩ Teatrul Naţional pentru Copii ✩

  Theatre
 • 15 Octombrie 11:00 - 13:00
 • Făt-Frumos din Lacrimă
  - Al 5-lea spectacol al stagiunii 2017-2018 ! -

  Drumul lui Făt Frumos continuă la Teatrul Naţional pentru Copii.
  ❀ Altă premieră, altă aventură! ❀

  "Sunt Magicianul Poveştilor şi vă invit să urmăriţi cum continuă aventura lui Făt-Frumos!
  Duminica aceasta, odată ajuns la Casa Babei, va trebui să păzească Iepele vrăjite. Împreună, vom avea parte de multe peripeţii!

  Ca în fiecare duminică, în Sala Media de la TNB, fix la ora 11, vă aşteptăm să ne jucăm „de-a Teatrul”!

  Pentru copiii care nu au participat la celelalte episoade, Magicianul Poveştilor şi asistenţii lui vor trece prin poveste şi vă vor prezenta personajele.

  Drumul lui Făt-Frumos din Lacrimă continuă la Teatrul Naţional pentru Copii cu o nouă aventură, în care voi, dragi copii, sunteţi Feţii Frumoşi şi Ilenele Sânziene din poveştile Româneşti!

  ❀ Spectacol de Teatru interactiv ❀
  ❀❀❀ pentru COPII (4 și 10 ani) ❀❀❀

  ☺☺☺ Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor.
  Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

  ☺☺☺ Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special: Erou de poveste.
  În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.
  Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

  ❇☺✫❀☺Bilete: La Casa de bilete TNB, precum şi online:
  https://www.mystage.ro/bilete/teatrul-national-pentru-copii-premiera-60/#/r=3066

  #tncopii, #abracadabra