• Proiectul Exposing Movement vine la F64

  Workshop
 • 12 Decembrie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • Marți, 12 decembrie, începând cu ora 19:00, te așteptăm la sala expozițională F64 pentru a lua parte la prezentarea Exposing Movement.

  Evenimentul va fi transmis și LIVE, așa că ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă sau deja în vacanță, pe pârtie, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului.

  Pentru asta, nu uita să dai follow paginii de facebook F64 și să ai notification on activat, astfel încât Facebook să te anunțe că suntem live și prezentarea a început.

  Poate ai auzit despre acest proiect sau poate nu. Dar merită toată atenția ta, dacă îndrăgești fotografia pe film sau ești nostalgic(ă).

  După ce au traversat două luni de laborator în care au întors pe toate părţile relaţia fotografie – corp, după un atelier deschis în care pasionaţii de fotografie şi dans au avut ocazia să experimenteze pe larg cele două arte şi legatura dintre ele, după o serie de expoziţii în care au prezentat experiențe vizuale despre corp și mișcare şi perspective personale asupra dansului și fotografiei, după numeroase întâlniri, discuţii şi multe ore petrecute în dark room, plus lansarea unei cărți, în luna decembrie echipa Exposing Movement ajunge la F64!

  Echipa Exposing Movement va povesti deschis cu publicul despre:

  - cum a luat naștere proiectul

  - tipurile de expunere (exposing movement)

  - demistificarea fotografiei analog

  - libertatea de creație în camera obscură

  - sesiune Q&A

  Pentru a rezerva un loc în sală, te rugăm să completezi acest formular de înscriere: https://goo.gl/forms/iU916ngSRU83SjoY2

  Exposing Movement este primul proiect al Asociaţiei Developing Art (D’art). Mai multe despre acest proiect cultural pe blogul F64 -http://blog.f64.ro/2017/11/29/proiectul-exposing-movement-vine-live-la-f64/