• Atelierul lunii pentru copii

  Workshop
 • 24 Martie 15:00 - 24 Martie 16:30
  Găzduit de:
 • Lucrurile la noi sunt mereu surprinzătoare! PlaYouth îți pregătește în fiecare lună activități inedite, la care poate nici nu visai. Că e atelier de gătit, că e atelier de șah sau atelier de meșteșuguri, vei afla la fața locului.

  Atelierul nu se află printre activitățile noastre recurente și e organizat atât pentru membrii Clubului PlaYouth, cât și pentru cei care sunt curioși și dornici să experimenteze.

  Așadar, vă așteptăm la Atelierul Lunii de Joi, 26 Aprilie, ora 18:00 - 19:30 sau Sâmbătă, 28 Martie, ora 15:00 - 16:30!

  Trainer: Invitat special.

  Dacă vrei ca cel mic să participe doar la acest atelier, costul lui este de 60 RON și include toate materialele necesare realizării activităţilor. Înscrie-te la Atelier aici: https://goo.gl/DRgQ41

  Sau profită de abonamentul în Clubul PlaYouth cu preţuri avantajoase!

  Clubul PlaYouth a fost creat pentru a oferi copiilor oportunitatea de a participa la activităţile noastre, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, într-un mediu în care aceștia pot să înveţe și să experimenteze lucruri noi.

  Pentru a cumpăra un abonament copilului tău sau pentru a-l face cadou, înscrie-te aici: https://goo.gl/bo3YLf

  Există două tipuri de abonamente:
  1. Valabil 3 luni de la data validării, ce conţine 5 activităţi (ateliere diferite și evenimente) și costă 240 RON.
  2. Valabil 4 luni de la data validării, ce conţine 8 activităţi (ateliere diferite și evenimente) și costă 390 RON.
  * eveniment = Călătorim în jurul lumii, Jocuri în Familie, Astronomie, alte evenimente tematice.

  Locaţia evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr. 15, Sector 1, Etaj 2, Interfon 5.
  Avem doar 10 locuri disponibile, iar atelierul se adresează copiilor cu vârste între 5 și 12 ani.
  Nu ezita să ne contactezi pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro
  -------------------------------------------------------------------------------------------
  Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainerului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.

  Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

  Dacă simți să recomanzi activitățile PlaYouth și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și ți-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!

  Fii sigur/ă că PlaYouth este locul pentru dezvoltarea copilului tău, în relație cu tine! Iar ca să te convingi, te invităm să intrăm în conversație. Scrie-ne pe contact@playouth.ro sau intră direct pe site-ul nostru www.playouth.ro