• Sot de vanzare

  Theatre
 • 31 Ianuarie 20:00 - 21:30
  Bilete: 35 lei
  Organizat de:
 • Tip spectacol: comedie
  Durata: 1h20 (fara pauza)

  Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.

  Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

  De ce sot de vanzare? Pentru ca este una dintre cele mai de succes comedii actuale din Bucuresti! Rasturnari de situatii, umor de calitate si energie. Este un text care imbina intr-un mod fericit umorul sanatos cu finetea si eleganta subtila. Trei actori foarte buni in trei roluri foarte ofertante!

  Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!

  Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

  V-am facut pofta? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

  Va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea piesei de teatru. In timpul spectacolului nu se pot procesa comenzi! Va multumim pentru intelegere!

  Info & rezervari: 0727 703 703 www.RestaurantElisabeta.ro