• „Ingrijitorul” de Harold Pinter

  Theatre
 • 24 Septembrie 19:00 - 21:00
  Organizat de:
 • „INGRIJITORUL” de Harold Pinter

  Cu: Liviu Pintilieasa, Andrei Seusan, Ionut Grama.
  Scenografia si costumele: Ana Ularu
  Regia: Radu Iacoban
  Nerecomandat persoanelor sub 14 ani.

  ► Pret Bilet: 35 lei
  La 5 bilete cumpărate online, al 6-lea este GRATUIT
  ► ► Rezervari rezervari@unteatru.ro
  sau sms la numarul 0721.268.516 (nume, data, spectacol, numar de locuri)
  ► ► ► Bilete online: https://goo.gl/sTo1kf (TOMTIX) //
  https://goo.gl/Q9AfS2 (MYSTAGE.ro)
  /// Biletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare. Nu mai este necesară rezervarea prin sms/e-mail/telefon

  Lumea imaginata de Pinter in “Ingrijitorul” este sumbra, dar in mod paradoxal, personajele sale respira pe alocuri un aer tare tembel care te imbie sa citesti piesa ca pe o comedie.

  Un om il scapa pe alt om de o bataie zdaravana si, intr-un act de marinimie, il invita la el acasa. Dar, conform zicalei, “Ii dai un deget si iti ia toata mana”, cel slab si neajutorat, creste rapid in rang si nu se sa mai lasa dat afara din noul spatiu.

  Imbinarea voita de cadru si situatie realista, presarat cu tuse absurde imaginata intr-o camera de copii decrepita in care personajele nu isi gasesc confortul, releva spectatorului un adapost al fricii si al alinearii.

  Speranta e inlocuita de nostalgie, iar umanitatea, prezenta in doze mici, incearca cu greu sa se recompuna prin reactiile mecanice ale celor trei personaje. Trecutul doare, prezentul alimenteaza frica, iar viitorul pare imposibil. Si, cu toate astea, atat nevoia, cat si grija fata de celalalt, exista.