• La pas pe străzi cu On SPOT

  Workshop
 • 15 Noiembrie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • Miercuri, 15 noiembrie, Grupul On SPOT Gallery vine la F64 pentru a povesti despre fotografia de stradă, despre modul în care funcționează grupul și activitățile pe care le organizează, dar și despre o serie de proiecte viitoare. 📷

  Fotografia de stradă a câștigat în ultima vreme din ce în ce mai mult teren și atrage probabil și prin faptul că acolo, pe stradă, tot timpul se întâmplă ceva... o scenă, un gest, o emoție, atmosfera orașului etc.

  Dacă ești pasionat de acest gen fotografic, probabil că ai auzit de grupul On Spot, o micro-comunitate de fotografie de stradă din România, cu membri și din afara hotarelor (ajunsă în acest an la peste 3000 de membri). Grupul organizează periodic ieșiri la fotografiat, expoziții sau diverse alte activități în cadrul festivalurilor de fotografie de la noi.

  Intrarea la eveniment este liberă și te așteptăm cu mare drag! Înscrie-te aici ➡ http://bit.ly/2zii7ek 😀

  Dincolo de povești, la eveniment va avea loc și o proiecție cu fotografii realizate de membrii grupului dar și o vizionare a clipurilor video de la photo walk-urile și turele urbane organizate.

  Din agenda evenimentului:

  📷 Despre grup: întâlniri foto, postări pe grup, teme zilnice, serii fotografice, galerie, expoziții
  📷 masă rotundă/dezbatere liberă despre fotografia de stradă - de ce ne place? ce este și ce nu este fotografia de stradă?
  📷 proiecție portofolii fotografi români și străini, membri OnSpot
  📷 resurse de citit/urmărit
  📷 proiecte de viitor

  Mai multe despre eveniment poți citi pe blogul F64 aici ➡ http://bit.ly/2zgu6ZL
  Te așteptăm cu mare drag miercuri, în sala expozițională F64! 😀