• ✧Vivien Leigh: Ultima conferință de presă✧

  Theatre
 • 2 Decembrie 20:00 - 22:00
 • Vivien Leigh: Ultima conferință de presă
  de Marcy Lafferty
  Regia: Liana Ceterchi

  ✧ one-woman show ✧
  Cu Lamia Beligan

  Din 17 octombrie 2017, publicul Naționalului bucureștean o va putea întâlni pe Vivien Leigh, celebra Scarlet O’Hara din „Pe aripile vântului”, întruchipată de Lamia Beligan într-un recital excepțional care va avea loc pe scena Sălii Atelier. Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la moartea lui Vivien Leigh, cea mai mare actriță britanică din toate timpurile. ,,Eu nu sunt o stea de cinema – sunt o actriţă. Să fii un star de cinema reprezintă o viaţă atât de falsă, trăită doar pentru valori false şi pentru publicitate”, declara Vivien Leigh, cea care a marcat scena şi ecranul secolului XX şi care continuă să fascineze şi azi.

  Intitulat Vivien Leigh: Ultima conferință de presă, al autoarei americane Marcy Lafferty și în regia Lianei Ceterchi, spectacolul reprezintă o reconstituire emoționantă a ultimelor zilei de viață ale lui Vivien Leigh, devenită acum o umbră a starului adulat de altădată.

  Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior și a fost preluat de Teatrul Național din București în cadrul programului „Uși deschise pentru toți”.

  Cu mare succes la publicul românesc, acest one-woman show a fost elogiat și pe scene importante din Paris și Londra.

  ✧✧✧ Lamia Beligan "Vivien Leigh - ultima conferință de presă" de Marcy Lafferty (vezi aici!) https://www.youtube.com/watch?v=5K6hcrIeFTM

  ➥ Bilete: la Casa de bilete TNB (în foaierul Sălii Mari), precum și online, pe www.mystage.ro

  #tnb, #VivienLeigh, #LamiaBeligan, #VivienLeighlaTNB