• Fluturii sunt liberi - Cuibul Artiștilor

  Theatre
 • 24 Noiembrie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • "Fluturii sunt liberi"

  Program:
  - 24 noiembrie - ora 19:00; ora 21:00
  - 25 noiembrie - ora 19:00; ora 21:00
  - 26 noiembrie - ora 19:00; ora 21:00
  - 27 noiembrie - ora 19:00; ora 21:00
  - 28 noiembrie - ora 19:00; ora 21:00

  Locație: Amfiteatrul Facultății de Inginerie a Instalațiilor, Bulevardul Pache Protopopescu nr.66, metrou Piața Iancului.

  Rezervări: www.rezervari.cuibulartistilor.ro

  Intrarea în sală se face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului pentru a vă bucura de noul nostru spațiu de socializare.

  Vinul, din partea casei, iar pentru șoferi avem și apă.

  SINOPSIS

  "Fluturii sunt liberi" este un spectacol despre frica de a fi independent, despre dependența fața de dorințele altora, alegeri și decizii.

  O schimbare de destin al unui el (care poți fi tu), ce își dorește să trăiască liber și o ea care îl învață cum să o facă, (din nou poti fi tu), ajungând la un echilibru comun.

  Întrebarea este simplă, dar prin simplitate capătă importanță: "Cât mă bucur de viață?", "Cât de liber sunt în deciziile mele?", "Accept sau nu accept schimbarea celui de lângă mine?". Singura constantă în univers este schimbarea. "Cine îmi conduce viața? Eu, părinții, normele sociale sau anturajul?", "De câte ori am făcut lucrurile așa cum mi le-am dorit?"

  O ora de introspecție și de reflectare a cine sau ce sunt eu și ce îmi doresc cu adevărat. O poveste îmbrăcată cu mult umor despre cât de multe vede un orb și cât de puține vede un văzător.

  DISTRIBUȚIE:

  Serin Jemaa / Sara Cuncea
  Eliza Teofănescu
  Adrian Piciorea
  Andrei Bibire

  REGIA:

  Victor Țăpeanu