• Tururi Cultour_ale George Enescu: pietonale si cu bicicleta!

  Comunitate
 • 18 Septembrie 11:00 - 13:00
  Organizat de:
 • In perioada 2-24 septembrie, Asociatia Cultour, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, va invita sa participati la o serie de plimbari urbane pe urmele marelui muzician si compozitor, George Enescu. Vom vorbi despre drumul pe care l-a parcurs George Enescu, atat in cariera muzicala, cat si in viata personala.

  Tururile pietonale vor porni din fata Ateneului Roman, iar cele cu bicicleta de la Casuta Raiffeisen Bank, situata in Piata George Enescu, si va vor purta pe strazile Bucurestiului lui Enescu - Palatul Regal, str. George Enescu, Muzeul George Enescu, fiind doar cateva dintre obiectivele pe care le vom vedea impreuna, alaturi de instalatiile interactive din Bucurestiul Creativ:
  - Orchestra de Sticla: instalatie interactiva, creata de artista Iulia Nastase. O orchestra din 30 de instrumente din sticla, în marime naturala, pe care vizitatorii o pot „dirija” cu ajutorul unei instalatii multimedia. Acces liber, in parcul din fata Ateneului Roman;
  - Expozitie digitala “Enescu 360”: care permite vizitatorilor sa vada muzeele dedicate lui George Enescu din tara, cu ajutorul realitătii virtuale - Muzeul National „George Enescu”.

  In cadrul fiecarui tur, veti putea beneficia de o vizita gratuita în Muzeul George Enescu.

  Atat tururile pietonale, cat si cele cu bicicleta sunt gratuite.

  Programul tururilor: 2-3 septembrie, 9-10 septembrie, 16-17 septembrie, 23-24 septembrie (in fiecare zi de week-end).

  - Tururile pietonale in limba ROMANA:Sambata si Duminica
  **11.00 - 14.00. Punct de pornire: din fata Ateneului Roman.
  **16.00 - 19.00. Punct de pornire: din fata Muzeului National George Enescu.
  * Nu este necesara rezervarea prealabila, insa ne ajuta sa ne anuntati participarea printr-un mesaj.

  - Tururile cu bicicleta in ROMANA SI ENGLEZA
  Sambata si Duminica,
  15:30-19:00 (inregistrarea participantilor incepe la 15.30).
  Punct de pornire: I'Velo Relax Aviatorilor, situata in fata iesirii de metrou Aviatorilor
  * Participarea doar in baza unei rezervari prealabile pe https://www.eventbrite.co.uk/e/enescu-cultour-al-tururi-pe-bicicleta-cycling-tours-tickets-37434750346.

  - Tuturi pietonale in limba ENGLEZA
  DUMINICA , 16.00
  Punct de pornire: Muzeul National George Enescu

  Proiectul este organizat de Asociatia Cultour, in parteneriat cu Raiffeisen Bank si I'velo, sub egida Bucurestiul Creativ, un proiect al Festivalului George Enescu.

  Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne urmarițt pe pagina de Facebook Asociatia Cultour sau pe https://www.asociatia-cultour.ro/festivalul-george-enescu/ .