• Zeiţele din noi – Arhetipuri ale feminităţii

  Workshop
 • 15 Noiembrie 19:00 - 21:00
 • Există femei care simt nevoia de a aparţine până la contopire bărbatului lor, dar şi femei care ştiu să îşi afirme puterea mai presus de orice obstacol. Există femei care pot să deschidă cerurile, dar şi femei înrobite de propria senzualitate. Există femei materne până la sacrificiu, dar şi femei care-şi preţuiesc cu ardoare libertatea. Există femei preotese, dar şi femei amazoane. Există femei în care freamătă dorinţa de a şti cine sunt, dar şi femei inconştiente de propria feminitate.

  Vă invit să cunoştem împreună zeiţele din noi, cele care ne guvernează fiecăreia felul propriu de a fi, pentru a le putea onora aşa cum se cuvine şi pentru ca, prin intermediul lor, să devenim mai complete. :)

  Zeiţele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc în inconştientul umanităţii de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având atât trăsături pozitive, cât şi potenţial negative.

  Zeiţele reprezintă tipare ale feminităţii impregnate cu mai multă putere şi diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obişnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase şi puternice. Sunt motivate de lucrurile pe care le preţuiesc şi reprezintă modele arhetipale care punctează cursul vieţii unei femei.

  Temele întâlnirilor noastre sunt:

  1. Introducere în teoria arhetipurilor
  2. Mama şi amazoana
  3. Seducătoarea şi preoteasa
  4. Relaţia cu trupul
  5. Echilibrarea femininului cu masculinul

  La atelier vor fi folosite tehnici creative, lucru cu simbolul, imaginaţie ghidată şi tehnici de relaxare.

  Lector: Monica Daniela Găitănaru
  Data începerii: 15 Noiembrie 2017, Oră: 19:00
  Număr ateliere: 5, Frecvență săptămânală, miercuri (o întâlnire durează 2h)

  Cost: 275 ron (total pentru 5 întâlniri), Cost redus (card fidelitate, studenti, elevi, pensionari): 250 ron (total pentru 5 întâlniri)
  Loc: fundație, Popa Soare nr 40, etaj 1, București

  Info&înscrieri: goo.gl/XW5V1r