• Boeing Boeing in statiunea Jupiter

  Theatre
 • 12 Iulie 20:30 - 23:30
  Găzduit de:
 • Divertismentul de calitate se muta pe litoral: completeaza-ti vacanta cu umor inteligent si comedii geniale!

  Un arhitect cu 3 logodnice stewardese, o menajera si un prieten de la tara!

  Autor: Marc Camoletti
  Regie: Serban Puiu
  Traducerea si adaptarea: Irina Margareta Nistor
  Costume: Adina Buzatu | Decor: Irina Chirila
  Distributie:
  Arhitectul Bernard: Aurelian Temișan
  Robert, prietenul arhitectului: Marius Gilea
  Menajera Bertha: Maria Buza
  Stewardesa romanca: Monica Davidescu
  Stewardesa israelianca: Alexandra Velniciuc
  Stewardesa rusoaica: Tania Popa

  Teatrul Elisabeta este sursa ta de divertisment de calitate! Nu este vanitate, nu este un cliseu. Cei 4 ani de existenta, cele 9 productii fenomen, cei 150.000 de spectatori, recordul national pentru cel mai mare spectacol de teatru din aer liber o confirma.

  Si nu ne oprim aici: anul acesta, Teatrul Elisabeta cucereste litoralul! Pentru prima data, Teatrul Elisabeta aduce divertismentul de calitate pe litoral: comediile geniale ce au facut inconjurul lumii, intalnirile memorabile cu cei mai indragiti actori ai momentului, surprizele de proportii vor fi, vara aceasta, si in vacanta ta. Da, Jupiter devine locul unde rasetele cu lacrimi reusesc sa acopere ropotele de aplauze!

  Completeaza-ti vacanta cu divertismentul de calitate marca Teatrul Elisabeta!

  Comedia “Boeing Boeing” a intrat in cea de-a sasea stagiune, fiind vizionata de la premiera si pana in prezent de peste 45.000 de spectatori. De altfel, “Boeing Boeing” detine si un record Guinness Book pentru cea mai jucata piesa frantuzeasca la nivel mondial.

  Arhitectul Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa cele 3 logodnice stewardese. Bernard incearca sa redreseze situatia implicandu-l pe bunul sau prieten de la tara, Robert. Timidul Robert uita insa ce minciuni trebuie sa spuna si cui, si astfel se isca o inlantuire de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.

  Bilete disponibile la receptia Hotelului Delta din Jupiter (Str. Gala Galaction, nr 11), la casa de bilete a Teatrului de Vara Jupiter si online pe www.TeatrulElisabeta.ro si pe www.Bilet.ro