• Atelier de jucării textile

  Expoziție
 • 9 Decembrie 10:00 - 12:00
  Găzduit de:
 • Atelier de jucării textile create de mini makeri și părinți

  Bucuria de a oferi un cadou creat de tine cu mănuțele tale, sau de a te bucura de ceva creat de tine se transformă în realitate; ne vom juca și vom realiza jucării personalizate, create din materiale textile. Fiecare mini maker își va pune în practică ideea proprie de jucărie iar cu ajutorul nostru o va transforma în realitate;

  Propunem un program prin care părinții și copii se vor distra și vor învăța împreună să creeze o jucărie după ideile proprii, planificând pașii, negociind și construind împreună o jucărie pe care să o dați cadou unui prieten sau de care să vă bucurați pur și simplu. Cei mici vor avea ocazia să-și stimuleze creativitatea, abilități motrice fine, abilitatea de a urmări instrucțiuni, comunicarea și lucrul în echipă. Dincolo de realizarea jucăriei personalizate, veți învăța să folosiți mașina de cusut și vă veți juca structurat învățând pașii de bază în realizarea unui proiect propriu creat din materiale textle.

  Voi veniți cu ideea jucăriei pe care vreți să o realizați, schițată sau nu, fie că reprezintă un personaj, animal, mașinuță sau orice vă trece prin cap, iar noi vă vom ajuta să o transformați în realitate.

  Sau ne lăsați mini makerul în grijă (dacă are minim 10 ani) și vom alege împreună, pe loc, jucăria pe care să o realizăm.

  De asemenea, vă punem la dispoziție toate materialele textile, accesoriile și echipamentele necesare pentru a realiza proiectul propriu, împreună cu partenerii noștri: BROROM – furnizor de mașini de cusut marca Brother și Atelierul de Pânză, care ne oferă cupoane de materiale textile marca IKEA.

  Traineri:

  Cristina Zlota – responsabil atelier croitorie Nod, tutore curs introductiv în croitorie și upcycle

  Krisztina Bokos – tutore curs de croitorie și design vestimentar la British School of Bucharest

  Alina Caloian – designer

  Program:

  data: 9 - 10 decembrie; 16 - 17 decembrie

  orele: 10.00 – 12.30; 13.30 – 16.00

  Număr maxim de participanți pe sesiune: 6

  Vârsta:

  copiii: între 6 – 14 ani (gruparea pe vârste o vom face în funcție de numărul de înscrieri)

  părinți: nu avem limte de vârste :)

  Prețul cursului:

  250 lei. Materialele de lucru (țesături & materiale de umpluturi – vatelină sau burete, mașini de cusut, foarfeci, centimetri și alte accesorii, calc pentru tipare) sunt incluse în preț.

  Înscrierea se face prin achitarea cursului prin transfer bancar.

  Pentru înscriere scrie-ne pe cursuri@nodmakerspace.ro.
  Pentru mai multe informatii ne poți contacta la numărul de telefon: 0744437116 sau acceseaza pagina de site: http://www.nodmakerspace.ro/portfolio_page/atelier-jucarii-textile/