• ȘI NEGRU ȘI ALB ȘI GRI de Mimi Brănescu

  Theatre
 • 24 Martie 16:00 - 18:00
  Organizat de:
 • ŞI NEGRU ŞI ALB ŞI GRI sondează cu umor universul dramei de familie. Regizorul Mimi Brănescu, cunoscut publicului larg pentru creaţiile sale actoriceşt din filmul românesc, dar şi ca scenarist pentru seriale TV, pune în valoare calităţile actorilor vedetă ce compun distribuţia spectacolului.
  Marina, afectată cândva de un accident vascular cerebral, pornește acum împreună cu fiica sa, Lena, într-o călătorie, vizitându-şi rând pe rând fratele şi sora după moartea soțului ei. Intoleranța la nedreptate devine motivul pentru comentariile sale despre rude şi evenimente petrecute în familie, descrise cu lux de amănunte într-un caiet pe care Marina abia acum simte nevoia imperioasă de a le dezvălui. După moartea mamei sale, ce survine destul de curând, fiica Marinei, Lena, însoţită de caietul mamei sale, va relua vizitarea rudelor, un drum ce va deveni iniţiatic, cercetarea trecutului dezvăluindu-i din ce în ce mai mult, de fapt, adevărul despre prezent, despre relaţia cu soţul său.
  Spectacolul ne poartă cu mult umor prin realitatea cotidiană, desfăşurând o structură ce are valenţele decupajului cinematografic.

  Spectacolul NU este recomandat persoanelor sub 16 ani!

  Cu:
  Dana DOGARU, Carmen TĂNASE, Mirela OPRIȘOR, Natalia CĂLIN, Adrian TITIENI, Vlad ZAMFIRESCU, Tudor Aaron ISTODOR.

  Regia: Mimi Brănescu
  Scenografia: Nina Brumuşilă

  durata: 2h
  preț bilet: 24.84 RON
  Pentru a ne asigura ca spectacolul începe la timp, din respect pentru actori și public, avem rugamintea de a vă prezenta cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.
  Dupa ora începerii spectacolului biletele își pierd valabilitatea.