• Atelier DIY arts&crafts - îngerași cu zambet de copil

  Comunitate
 • 18 Noiembrie 10:30 - 12:30
 • Atelier DIY pentru copii si parinti - îngerași cu zambet de copil

  Dragi copii și părinți, în perioada 18 noiembrie – 16 decembrie 2017 desfășurăm seria de ateliere de arts&crafts, decorațiuni și decoupage dedicate sărbătorilor de iarnă. La aceste ateliere sunt bine veniți toți cei care doresc să își reîncarce bateriile prin activități relaxante și cât mai diferite de ceea ce fac zi de zi, toți membrii familiei, copii, părinți și bunici, toți cei care sunt pasionați de lucrurile handmade.

  Inscrieți-vă la atelierele în care ne transformăm cu toții, de la mic la mare în spiridușii harnici ai Moșului!

  Sâmbătă, 18 noiembrie, vă invităm la un atelier de confecționat îngerași din materiale textile accesorizați cu dantelă, paiete, nasturi și râsete de copii. Vom învăța pas cu pas, alături de Magda Tulimianu să “meșterim” îngeri minunați de pus lângă brad sau la fereastră, de dăruit de Moș Niculae sau de Crăciun. Îngerașii creați de mâinile noastre ne vor aduce cu siguranță multă bucurie, lumină, pace și încredere că nu suntem niciodată singuri și că se poate trăi într-o lume mai bună.
  Magda, la cât de pricepută este în arta păpușeritului, sigur este una dintre spiridușele Moșului, ridicată la rang de mare meșter :). Vom avea la îndemână materiale textile, fetru, lănă colorată, panglici, fundițe, dantele, dar și ace, foarfeci, ațe , practic, toate consumabilele necesare pentru a da frâu liber creativității noastre. Va trebui să aduceți cu voi de acasă doar puțină imaginație și bună dispoziție. Fiecare dintre voi, la finalul atelierului, va pleca acasă alături de îngerașul, care a prins viață ca urmare a inspirației și muncii voastre creative.

  La acest atelier pot participa copii de la 7 ani în sus, adulți sau echipe formate din copil (4-6 ani)+ părinte/bunic.

  Înscrierile la atelier, se fac trimițând un email la cristina@b-storm.ro sau sunând la telefon: 0723 321 150, până joi 16 noiembrie, ora 20.00.Rezervările vor respecta regula „primul venit, primul servit”.

  Vă așteptăm cu drag!

  Grup maxim: 10-12 persoane
  Tarif atelier: 70 lei/ îngeraș. Cei care se înscriu până pe 15 noiembrie, beneficiază de o reducere de 15%.
  Locația: Igloo Club, str. Făinari 45A, sector 2, București