• Echilibrarea glandei tiroide prin yoga - workshop intensiv

  Workshop
 • 1 Octombrie 09:30 - 11:30
  Organizat de:
 • Acest workshop este creat și oferit în semn de recunoștință pentru vindecarea de care am avut parte (tiroidită autoimună, Basedow) - Ioana Hudiţă.

  Workshopul cuprinde învățăturile testate de mine (utile, sper, și pentru voi) adunate de la o parte dintre profesorii mei: Anodea Judith, Elena Brower, Thích Nhất Hạnh, Srivastava Ramaswami, Dr. Sharad Bhalakar, cărora li se adaugă sfaturile neprețuite primite de la terapeuți, din cărți, de la intuiție și de la buni prieteni, mai puțin faimoși prin nume.

  Când?

  1 Octombrie, aproape 8 ore de practica, teorie/teorii și discuții, o sinteză a tuturor workshop-urilor și practicum-urilor de până acum pe această tema, totul pe-ndelete 🙂.

  09:30 - 13:00 rafinarea atenției și stabilizarea minții în lucrul cu corpul (asana și pranayama). Folosim tehnici din Hatha yoga tradițională, apoi discutăm efectele fiecăreia, contraindicații, variații și adaptări, plus alte câteva lucruri utile pentru reechilibrarea funcției glandei tiroide (Hipertiroidia, hipotiroidia, hashimoto)

  13-14 pauză de ceai

  14:00-15:30 împreună creăm spațiu și aducem claritate | împărtășită experienței personale (util, însă opțional)

  15:30-16:00 pauză

  16:00-18:00 teorie - gând, cuvânt și acțiune:
  Definim boala autoimuna și afecțiunile tiroidei din punct de vedere psihosomatic, analizând legătura dintre planul cauzal, subtil și cel fizic.
  Definim etapele vindecării urmând cele 8 părți prescrise de Patanjali în Yoga Sutra.
  Discutăm diferite terapii alternative + înțelepciunea naturii și cum funcționează uleiurile esențiale în echilibrarea funcției tiroidiene.
  Experiența personală: devenim noi înșine resurse împărtășind cu ceilalți ce ne-a ajutat și ce nu, întrebări și răspunsuri.
  Recapitulare: principii și câteva tehnici "de luat acasă" (yamas & nyamas, asana, pranayama, bandha, meditație)

  Aveți nevoie de:
  - hârtie și creion
  - optional (dar ideal): de pregătit de acasă o listă de întrebări și idei de discutat.

  Book your spot 🙂
  >>> EARLY BIRD special cu plata până pe 1 septembrie : 153 lei
  >>> cu plata între 2 septembrie și 15 septembrie: 180 lei

  Titular cont: Dreamcatcher Studio SRL
  Cont: RO23INGB0000999906373397
  Banca: ING Otopeni

  Unde: Lilik Yoga Studio în incinta Centrului Comercial Moara Corbeanca, Sos. Unirii, nr. 236, Corbeanca, Ilfov. La etajulul 1, lângă Jovsky Studio

  Contact:
  Pentru organizare & logistice:
  liliana.ionescu@gmail.com, 0722 937 007

  Pentru informații despre conținutul workshop-ului: huditaioana@yahoo.com, 0726 026 315

  Înscrierile se fac prin completarea formularului https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmaFl_wydUG0PtL0ltJ8Trw4iMKVEj81AsReVo76IaO2thhQ/viewform?usp=sf_link

  Ioana a descoperit yoga la vârsta de 11 ani, datorită profesoarei sale de gimnastică și mentorului său, Elena Tutan. Ioana călătorește, învață, conectează oamenii, cultivă și dă mai departe pasiunea pentru viață. Purtând recunoștință profundă profesorilor săi, din 2011, ea împărtășește prin clasele sale tradițiile vinyasa krama, kali natha, Anusara, Yin și Hatha Yoga tradițională.
  Până în prezent, cunoștințele acumulate se datorează studiului cu Elena Brower, Srivastava Ramaswami, Seane Corn, Dharma Mittra, Theodora, Wildcroft, Noah Maze, Anodea Judith, Gurmukh Kaur Khalsa, Darren Rhodes, Neda Honarvar, si nu în ultimul rând lui Lee Majewski și profesorilor de la Institutul Kaivalyadhama, India.

  "Workshopul din acest weekend cuprinde experiența mea (cu Basedow) și a persoanelor cu care am lucrat de-a lungul timpului în reechilibrarea funcției​ glandei tiroide."- Ioana Hudiță

  CV/pagina profesională https://www.linkedin.com/in/hudita/
  Social media https://www.facebook.com/huditaioana