• BabyCinema - Hai la film cu bebelusul din burtica/la purtator

  Concert
 • 21 Iulie 17:00 - 19:00
 • Va invitam la film cu bebelusul la purtator sau in burtica :)

  Detalii despre program:
  Vizionari speciale pentru parintii cu bebelusii in burtica sau in brate!
  Happy Cinema București impreuna cu Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari organizează din luna iunie o secțiune specială în programul de filme: vizionări dedicate mămicilor și tăticilor cu bebeluși in burtica sau in brate! În cadrul acestui program, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții speciale:
  *** nu vor rula trailere și reclame,
  *** sonorul filmului va fi diminunat,
  *** în sală luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebelușii să nu se sperie.
  Atmosfera prietenoasă și calmă din cinema îi va face pe noii părinți să scape de stres și să se relaxeze la cinema.
  Cinematograful va fi dotat cu mese si consumabile oferite gratuit (scutece, aleze, servetele). Multumim Bella Baby Happy Romania
  Pe timpul evenimentului va exista un spatiu special pentru alaptare in lounge-ul cinematografului. Parintii prezenti si cu bebelusii diversificati vor putea sa deguste iaurturi oferite de Danone Romania

  Pe 17 martie vedem The Shape of Water/ Forma apei, film care a fost premiat la Oscar la categoriile „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cea mai bună scenografie” şi „cea mai bună coloană sonoră”

  Forma apei, de la regizorul Guillermo del Toro, este o poveste fantastică, petrecută în timpul războiului rece din America în jurul anului 1962. În laboratorul guvernamental ascuns de securitate în care lucrează, singuratica Elisa (Sally Hawkins) este prinsă într-o viață izolată. Viața ei se schimbă pentru totdeauna când ea și Zelda – colega de serviciu (Octavia Spencer) descoperă un experiment secret.

  Biletul: 25 lei/persoana+bebe

  E timpul sa te relaxezi la un film la cinema impreuna cu bebelusul tau!
  SHARE & save the date & ia-ti un bilet!

  Parteneri:
  Bella Happy ; Danone Romania si Milupa