• Atelier de Stil vestimentar feminin

  Workshop
 • 15 Martie 19:00 - 21:00
 • Fiecare detaliu al imaginii noastre spune ceva despre noi. Cei din jur îşi pot forma o impresie despre stilul nostru de viaţă, preferinţe, statut social, putere financiară, mediul din care provenim, educaţie şi starea de sănătate, pornind numai de la imaginea şi ţinuta noastră. Preferăm să fim o apariţie sau doar o prezenţă?

  La cursul de stil vestimentar, discutăm despre cum putem să ne îmbunătăţim imaginea pas cu pas şi învăţăm cum să ne îmbogăţim garderoba cu haine care să ni se potrivească şi care ne reprezintă.

  Vom analiza tipurile de conformaţii şi vom afla ce fel de ţinută avantajează un anumit tip de siluetă. În funcţie de ten, culoarea părului şi a ochilor, descoperim care sunt culorile şi nuanţele pe care ar trebui să le purtăm.

  Există, într-adevăr, câteva articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. Vom afla care sunt acelea şi cum le putem alege astfel încât să ni se potrivească, în funcţie de siluetă, preferinţe personale şi stil de viaţă.

  La cele patru întâlniri interactive, vom discuta despre:

  1. Codul vestimentar. Normele şi regulile care ne ajută să armonizăm ţinuta pe care o purtăm cu evenimentul la care participăm. Greşelile de stil cel mai des întâlnite.

  2. Garderoba de bază şi armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră şi felul în care alegem culorile care ne avantajează. Vom discuta despre cumpărăturile din impuls şi cumpărăturile planificate.

  3. Conformaţiile şi ţinutele potrivite fiecărui tip de siluetă. Ce haine trebuie să evităm sau să purtăm, în funcţie de forma corpului.

  4. Stilurile vestimentare şi tendinţele în moda actuală. Vom vorbi despre diferenţa dintre stil şi modă şi ne vom identifica personalitatea stilistică.

  Lector: Valentina Balasa Ario
  Data începerii: 15 Martie 2018, Ora cursului: 19:00
  Număr ateliere: 4, Frecvență: săptămânal, joi (o întâlnire durează 2h)

  Cost: 240 ron (total pentru 4 întâlniri), Cost redus
  (card fidelitate, studenti, elevi, pensionari): 220 ron (total pentru 4 întâlniri)

  Loc: fundație, str. Popa Soare nr. 40, et. 1; București

  Info&înscrieri: goo.gl/n58qhW

  #stilvestimentar #fashion #atelierstilvestimentar