• Narativ - Festivalul de lectură pentru copii, ediția a III-a

  Concert
 • 7 Octombrie 10:30 - 12:30
 • Ai auzit? Începe NARATIV - Festivalul de lectură pentru copii unde cititul e cea mai frumoasă aventură! La cea de-a treia ediție, Nara și Tiv, ghizii noștri jucăuși, promit distracție triplă pentru copii, părinți și profesori în peste 100 de activități complet gratuite!

  Te așteptăm să experimentezi cele mai moderne și atractive activități de lectură pe 7-8 și 14-15 octombrie 2017 la Colegiul Național „Cantemir Vodă” din București. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul la atelierele preferate de pe site-ul www.narativ.ro.

  NARATIV cuprinde ateliere interactive, conferințe și spectacole special pregătite de către specialiști în educația nonformală și psihologia copilului. Astfel, copiii cu vârste în 3 și 14 ani vor desena, vor compune muzică, vor face teatru și chiar vor inventa propriile povești, în timp ce părinții și profesorii pot participa la conferințe și workshop-uri în cadrul cărora vor împărtăși cu experții în educație și parenting pentru lectură metode prin care pot face ca cititul să fie la fel de distractiv și acasă și la școală.

  Cea de a treia ediție a festivalului NARATIV aduce în premieră ateliere de storytelling în limbile engleză, germană, maghiară, spaniolă și ateliere interactive pentru copii cu deficiențe de auz și de vedere. Activitățile sunt realizate în jurul celor mai frumoase titluri ale literaturii universale, precum Alice în Țara Minunilor, Peter Pan, Robinson Crusoe, O călătorie spre centrul Pământului, O mie și una de nopți, Heidi sau Odiseea.

  Află mai multe despre Asociația Curtea Veche și programul național de lectură “Cărțile copilăriei” pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro.
  Vă stăm la dispoziție de luni până vineri, între orele 10:00-15:00
  Telefon: 0771 010 452
  E-mail: narativ@curteaveche.ro

  Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN)
  Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

  Sponsor official: Kaufland
  Parteneri: Curtea Veche Publishing, Herlitz Romania, Lugera & Makler Romania, Mount Himalaya Tea, Pelikan Romania, Sameday Courier.
  Parteneri instituționali: Cantemir Vodă National College, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Balassi Intézet - Bukaresti Magyar Intézet/Institutul Maghiar din București , International British School of Bucharest, British Council Romania, Instituto Cervantes de Bucaresti, Goethe-Institut Bucuresti, Artcrowd – Artiști în educație, Asociatia Sonia Maria, Mindstage Acting School, Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Vedere din București
  Partener de joacă: SLooP
  Parteneri media: AGERPRESs, Revista AVANTAJE, Biz, Blitz TV, Brrlog, Elevate, Minimax, Pagina de Psihologiei, Revista PSYCHOLOGIES, Radio România Cultural, SuntParinte.ro, Şapte Seri, Totul despre mame
  Susținut de: Itsy Bitsy
  Partener monitorizare presă: Klarmedia