• Marțea foto, LIVElaF64 - Fotografia de călătorie, cu Dan Miricã

  Workshop
 • 19 Septembrie 19:00 - 21:00
  Găzduit de:
 • Așa cum te-ai obișnuit, în fiecare zi de marți, începând cu ora 19:00, despicăm firul fotografiei în patru! Dezbatem, ne informăm, aflăm cum să ne promovăm, povestim și punem întrebări invitaților noștri.

  Totul se întâmplă și LIVE, pe Facebook, așa că ne poți urmări de oriunde, fie că ești încă în drum spre casă, pe plajă în vacanță, într-o țară exotică, city break, în metrou sau autobuz, ori în fața monitorului. În plus, vei avea posibilitatea de a pune întrebări online, urmând să primești răspunsul fie în timpul prezentărilor, fie după, în scris.

  Pe 19 septembrie vom avea o nouă ediție specială Marțea Foto, în cadrul Zilelor Sony la F64, în care vom aborda fotografia de călătorie, alături de Dan Mirică.

  De la Maroc la Cuba, apoi Nepal și India, Zanzibar și Cappadocia, Madagascar și multe alte locuri, Dan a ajuns și la F64, la Marțea foto!

  Mai multe detalii pe http://blog.f64.ro/2017/09/13/martea-foto-live-la-f64-fotografia-de-calatorie-cu-dan-mirica/

  Despre experiența lui Dan cu echipamentele Sony, despre fotografia de călătorie și particularitățile acestui gen fotografic si despre ce înseamnă să îți direcționezi viața pe linia pasiunii vom afla mai multe pe 19 septembrie!

  Discuțiile vor fi și offline, așa că nu uita să te înscrii la eveniment, în sală, prin formularul: https://goo.gl/forms/AIBPHe4GV8JQKmDp1

  Te așteptăm LIVE!